T1 - Institutioner
T2 - Roll Back Malaria - støt kampen mod malaria
T3 Genbrugsbutikken på Facebook
 
21-10-16

Dømt på falske anklager

51-årige John Jakobsen fra Haderup blev interviewet i forbindelse med TV 2’s dokumentarudsendelse »Er Lars skyldig?«, som blev sendt i aftes. John Jakobsen blev også dømt på falske anklager, da han sad fængslet i et år dømt for pædofili mod sin ekskærestes blinde søn, og han blev pure frikendt, da Den Særlige Klageret tog sagen op.
John Jakobsen har intet imod at snakke om det, for han er stadig bitter på den behandling, han fik af det danske retsvæsen, og jo mere der bliver sat fokus på den slags uretfærdige domme jo bedre, siger han. Han bærer stadig bærer rundt på psykiske men fra de mange måneder, han tilbragte i fængsel og vågner med mareridt tre-fire gange hver nat og tror, han er i fængsel og tror ikke, det nogensinde vil forsvinde. Han kan ikke længere finde ud af det med sex. Det er, som om hjernen slår fra, og han ikke længere nogen kæreste.
Han har fuld opbakning fra sine tre døtre og den øvrige familie, der hele tiden har troet på ham, og han har også en del venner og bekendte i Haderup. Men der er stadig nogle, der vender ham ryggen. Alligevel kunne han ikke drømme om at flytte væk fra byen. Hvis han gjorde det, ville han for alvor synes, at han havde tabt.
John Jakobsen har foreløbig kun fået det, han skulle have fra staten, i alt knap 700.000 kroner. Men han gør via sin advokat krav på yderligere en million-erstatning og håber på to millioner.
Han er i dag på kontanthjælp og er lige nu i arbejdsprøvning i kommunens grønne afdeling. Han kan kun holde til at arbejde to-tre timer om dagen på grund af en rygskade, men han har håb om meget snart at kunne få et fleksjob.
(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
aulum.dk er nu en realitet
aulum.dk er nu en realitet.
Nu har 10 foreninger i Aulum dannet en...
Årsmøde i Ældre Sagen med musikalsk indslag 5. marts 2019
Tirsdag den 5. marts kl. 19.00 afholder Ældre Sagen for Aulum-Vildbjerg årsmøde i Aulum Fritidscente...
Foredrag med Laurits Tørnæs torsdag 7. februar 2019
Torsdag den 7. februar 2019 kl. 14 kommer Laurits Tørnæs til Kastaniegården og holder foredrag med e...
"Fra blå blink til rollator" og rejseinfo med Primo Tours den 07.02.2019
Torsdag den 7. februar 2019 kl. 15.00-18.30 afholder Ældre Sagen Aulum-Vildbjerg lokalafdel...
Søndagscafe på Kastaniegården 3. februar 2019
Søndag den 3. februar 2019 fra kl. 14 - 16 er der søndagscafe i Aktivitetshuset Kastaniegården i Aul...
ldre nyheder
H1 - LokalHåndbogen 2019