T1 - Adresseregister
T2 Juletræer sælges
T3 - Genbrugsbutikken Danmarksgade 70, Aulum
 
8-06-17

Rock i Aulum Lystanlæg

Lørdagens Rock i Aulum Lystanlæg, der blev arrangeret af Aulum Borgerforening for sjette gang, var en dag for børn og unge og begyndte med ungdomskonkurrencen, der blev vundet af Nevermind fra Sunds og efterfulgt af pirattryl og børnekoret fra Aulum-Hodsager Skole, hvor 90 elever var på scenen med sange, som de selv havde skrevet.
Men der blev budt på meget andet end rockmusik. Rollespilsforeningen Fenris fra Holstebro havde en opvisning, der handlede om middelalder, og der var konkurrencer i at hugge kålhoveder over med et rigtigt sværd.
I følge borgerforeningens formand Bodil Grove Christensen blev der i løbet af dagen solgt ca. 800 armbånd, og selvom der var lidt regn undervejs, så fik det ikke folk til at forlade festen. Så selvom der ikke var helt så mange mennesker som sidste år, blev det alligevel nødvendigt at hente flere pølser i løbet af dagen.
Pinseweekenden var måske ikke den bedste løsning, men det var den eneste weekend, hvor det ikke ville ramme ind i andre lignende arrangementer. Bodil Grove Christensen har også rosende ord til de mange frivillige, der hvert år er afgørende for, at musikdagen overhovedet kan lade sig gøre, og alle fik masser at glæde sig over fra scenen - ikke mindst da Smukke Møller rundede dagen af med den sidste optræden, der fik »de gamle« blandt publikum til at danse, skråle med og spille luftguitar. De var så fantastisk dygtige, at man allerede har engageret dem igen til næste år.
Den festlige dag sluttede klokken 19, og to timer senere var der ryddet op på pladsen. Alt i alt er vi meget tilfredse med det hele. Det er et af de arrangementer, der er med til at skabe fællesskab i byen, og den slags er vigtigt, siger borgerforeningens formand.
(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Nu er der igen kommet ny forsyning af nyfældede Normans-juletræer ...
Nu er der igen kommet ny forsyning af flotte nyfældede juletræer.
Træerne sælges i gården ved Købma...
Aulum Y's Men's Club sælger nu også juletræer
Aulum Y's Men's Club sælger nu også juletræer...
Træerne sælges i gården ved Købmandsgården, Danmar...
Store forbedringer i Hjemmeværnsgården.
Aulum Hjemmeværnsgård, der for 5 år siden blev overtaget af Aulum Revy og Amatørteaterforening og Au...
Ny sæson i Aulum Mølle
Aulum Mølle åbner efterårssæsonen tirsdag 5. september sangerinden Ann-Mette Elten, der i 1987 for a...
Café Hygge i missionshuset
Aulum missionshus er blevet et mødested for alle med lyst til at deltage i et socialt fællesskab i C...
ldre nyheder
H1 - LokalHåndbogen 2017