T1 - Kirkelig info
T2 - Roll Back Malaria - støt kampen mod malaria
T3 - Købmandsgården
 
8-06-17

Rock i Aulum Lystanlæg

Lørdagens Rock i Aulum Lystanlæg, der blev arrangeret af Aulum Borgerforening for sjette gang, var en dag for børn og unge og begyndte med ungdomskonkurrencen, der blev vundet af Nevermind fra Sunds og efterfulgt af pirattryl og børnekoret fra Aulum-Hodsager Skole, hvor 90 elever var på scenen med sange, som de selv havde skrevet.
Men der blev budt på meget andet end rockmusik. Rollespilsforeningen Fenris fra Holstebro havde en opvisning, der handlede om middelalder, og der var konkurrencer i at hugge kålhoveder over med et rigtigt sværd.
I følge borgerforeningens formand Bodil Grove Christensen blev der i løbet af dagen solgt ca. 800 armbånd, og selvom der var lidt regn undervejs, så fik det ikke folk til at forlade festen. Så selvom der ikke var helt så mange mennesker som sidste år, blev det alligevel nødvendigt at hente flere pølser i løbet af dagen.
Pinseweekenden var måske ikke den bedste løsning, men det var den eneste weekend, hvor det ikke ville ramme ind i andre lignende arrangementer. Bodil Grove Christensen har også rosende ord til de mange frivillige, der hvert år er afgørende for, at musikdagen overhovedet kan lade sig gøre, og alle fik masser at glæde sig over fra scenen - ikke mindst da Smukke Møller rundede dagen af med den sidste optræden, der fik »de gamle« blandt publikum til at danse, skråle med og spille luftguitar. De var så fantastisk dygtige, at man allerede har engageret dem igen til næste år.
Den festlige dag sluttede klokken 19, og to timer senere var der ryddet op på pladsen. Alt i alt er vi meget tilfredse med det hele. Det er et af de arrangementer, der er med til at skabe fællesskab i byen, og den slags er vigtigt, siger borgerforeningens formand.
(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Gademarked i Aulum lørdag den 26. maj 2018
Købmandsgårdens lopper og genbrug har 20 års jubilæum.
Kronprinsen fylder 50.
Gademarked i Aulum l...
NYHED - Læs nyheder og aviser fra lokalområdet - klik herunder....
TV Midt-Vest: www.tvmidtvest.dk/nyheder
Lokalavisen: www.e-pages.dk/l...
LOKAL-HÅNDBOGEN 2018
Den nye udgave af Lokal-Håndbogen er nu udkommet og uddelt til alle husstande i Aulum-Haderup område...
Længere åbningstid i Genbrugsbutikken
Fra 1. januar 2018 udvides åbningstiden i Købmandsgårdens Genbrugsbutik. Der er nu åbent til ...
Glædelig jul og godt nytår
Lokalhåndbogen og Lokalnettet for Aulum-Haderup området ønsker alle en Glædelig jul og et godt ny...
ldre nyheder
H1 - Aulum Y's Men's Club