T1 - Kirkelig info
T2 - Roll Back Malaria - støt kampen mod malaria
T3 Genbrugsbutikken på Facebook
 
8-06-17

Rock i Aulum Lystanlæg

Lørdagens Rock i Aulum Lystanlæg, der blev arrangeret af Aulum Borgerforening for sjette gang, var en dag for børn og unge og begyndte med ungdomskonkurrencen, der blev vundet af Nevermind fra Sunds og efterfulgt af pirattryl og børnekoret fra Aulum-Hodsager Skole, hvor 90 elever var på scenen med sange, som de selv havde skrevet.
Men der blev budt på meget andet end rockmusik. Rollespilsforeningen Fenris fra Holstebro havde en opvisning, der handlede om middelalder, og der var konkurrencer i at hugge kålhoveder over med et rigtigt sværd.
I følge borgerforeningens formand Bodil Grove Christensen blev der i løbet af dagen solgt ca. 800 armbånd, og selvom der var lidt regn undervejs, så fik det ikke folk til at forlade festen. Så selvom der ikke var helt så mange mennesker som sidste år, blev det alligevel nødvendigt at hente flere pølser i løbet af dagen.
Pinseweekenden var måske ikke den bedste løsning, men det var den eneste weekend, hvor det ikke ville ramme ind i andre lignende arrangementer. Bodil Grove Christensen har også rosende ord til de mange frivillige, der hvert år er afgørende for, at musikdagen overhovedet kan lade sig gøre, og alle fik masser at glæde sig over fra scenen - ikke mindst da Smukke Møller rundede dagen af med den sidste optræden, der fik »de gamle« blandt publikum til at danse, skråle med og spille luftguitar. De var så fantastisk dygtige, at man allerede har engageret dem igen til næste år.
Den festlige dag sluttede klokken 19, og to timer senere var der ryddet op på pladsen. Alt i alt er vi meget tilfredse med det hele. Det er et af de arrangementer, der er med til at skabe fællesskab i byen, og den slags er vigtigt, siger borgerforeningens formand.
(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Byfesten i Haderup
Haderup Powerpull er det helt store trækplaster ved byfesten. I anledning af 10-årsjubilæet begynder...
Ænderne gav godt 8000 kroner
De seneste ti år har der været anderæs på Aulum Dyrskue, og Aulum Y’s Men’s Club og FDF Aulum havde ...
Nervepirrende affære
Præcis som sidste år blev Aulum Bike 2017 en nervepirrende affære. Flere af placeringerne blev afgjo...
Ny lokalredaktør
Siden 1. august har den 36-årige lokaljournalist Jacob Hove i avisens spalter overtaget stillingen s...
Flaskecentralens affald kan forblive der i mange år.
Virksomheden Midtjysk Flaskecentral MFC i Fårbæk får ikke hjælp fra Herning Kommune til afskærmning ...
ldre nyheder
H1 - Aulum Y's Men's Club