T1 - Borger info
T2 - Roll Back Malaria - kunstkort
T3 - Genbrugsbutikken Danmarksgade 70, Aulum
 
8-06-17

Rock i Aulum Lystanlæg

Lørdagens Rock i Aulum Lystanlæg, der blev arrangeret af Aulum Borgerforening for sjette gang, var en dag for børn og unge og begyndte med ungdomskonkurrencen, der blev vundet af Nevermind fra Sunds og efterfulgt af pirattryl og børnekoret fra Aulum-Hodsager Skole, hvor 90 elever var på scenen med sange, som de selv havde skrevet.
Men der blev budt på meget andet end rockmusik. Rollespilsforeningen Fenris fra Holstebro havde en opvisning, der handlede om middelalder, og der var konkurrencer i at hugge kålhoveder over med et rigtigt sværd.
I følge borgerforeningens formand Bodil Grove Christensen blev der i løbet af dagen solgt ca. 800 armbånd, og selvom der var lidt regn undervejs, så fik det ikke folk til at forlade festen. Så selvom der ikke var helt så mange mennesker som sidste år, blev det alligevel nødvendigt at hente flere pølser i løbet af dagen.
Pinseweekenden var måske ikke den bedste løsning, men det var den eneste weekend, hvor det ikke ville ramme ind i andre lignende arrangementer. Bodil Grove Christensen har også rosende ord til de mange frivillige, der hvert år er afgørende for, at musikdagen overhovedet kan lade sig gøre, og alle fik masser at glæde sig over fra scenen - ikke mindst da Smukke Møller rundede dagen af med den sidste optræden, der fik »de gamle« blandt publikum til at danse, skråle med og spille luftguitar. De var så fantastisk dygtige, at man allerede har engageret dem igen til næste år.
Den festlige dag sluttede klokken 19, og to timer senere var der ryddet op på pladsen. Alt i alt er vi meget tilfredse med det hele. Det er et af de arrangementer, der er med til at skabe fællesskab i byen, og den slags er vigtigt, siger borgerforeningens formand.
(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Ønske om skatepark i Hodsager.
Hodsager Ungdoms- og Idrætsforening har den seneste tid arbejdet på at få en skatepark i byen og håb...
Byfest i Hodsager
Der er byfest i Hodsager de kommende fire dage. I følge en af de syv initiativtagere Michael Jørgens...
Flere piger lokkes til at spille fodbold
Næsten 180 piger fra Aulum-Hodsager Skole har i jagten på at samle den ødelagte klubnøgle været i sv...
Omfartsvejen ved Haderup
Vejdirektoratet har holdt infomøde om Haderup Omfartsvej med omkring 170 lokale tilhørere Haderup Ku...
7 års fødselsdag I Røde Kors
Aulum Røde Kors’ genbrugsbutik i Aulum har 7 års fødselsdag fredag 23. juni og markerer det ved hele...
ldre nyheder
H1 - LokalHåndbogen 2017