T1 - Kulturminder
NYHED - bannerannonce top
T3 - Købmandsgården
 
13-08-18

Ænderne var i hopla på Aulum Dyrskue – og teltet på flyvetur....I år blev der en del dramatik med teltet og afviklingen af anderæset

Aulum Y´s Men´s Club og FDF Aulum havde igen i år en fællesstand på Aulum Dyrskue, hvor der bl.a. var det traditionsrige anderæs, men også bagning og salg af vafler, brød bagt over bål mv. til dyrskuets mange gæster.

Det blev et rigtig god dag – på trods af regnvejret – for ænderne var rigtigt i hopla. Det blev til rigtig mange spændende løb med overraskende vindere. Der var ænder, der fra starten tog det stille og roligt, andre lagde sig på siden, ja - nogle svømmede endda med bagenden forrest - for til sidst pludselig at sætte en fantastisk spurt ind.
”Bl.a. var der en pige, der sidste år købte en and, som vandt sit løb og gav 200 kr. igen. I år skulle hun prøve igen med nr 100 - og igen vandt hun 200,- kr. idet and nr 100 vandt sit løb. Mon ikke pigen skal prøve and nr. 100 til næste år – det har jeg aftalt med hende” fortæller Ejvind Dahl, fra Aulum Y´Mens Club.

I Aulum Y´s Men´s Club´s telt blev der bl.a. gået til vaflerne – der blev langet mere end 500 vafler over disken, ligesom ænderne svømmede godt 8.000 kr. ind. Det er penge, der sammen med penge fra Y´Mens clubbens øvrige aktiviteter som bl.a. drift af Købmandsgården med genbrugssalg og loppemarked, udgivelse af Lokalhåndbogen, Fyrtoppeklipning, julekalendersalg kan søges af lokale foreninger m.v.,

Fredag morgen kl. godt 7.00 var Aulum Y´Mens club´s telt på flyvetur. Bjarne Laursen, formand for Aulum Y´mens Clubs dyrskueudvalg, blev lidt urolig over de kastevinde der pludselig kom, og han kørte ned på dyrskuepladsen. Her opdagede han, at teltet havde revet de 50 cm store pløkker op og havde flyttet sig 1-2 meter. Bjarne Laursen fik tilkaldt hjælp og et stykke tid senere blev teltet spændt bag Bjarnes bil - og slæbt på plads igen. Teltet skulle på plads igen, for at danne rammen om Anderæs, vaffelbagning mv. til gavn for alle i vort lokalområde..
”Vi skal nemlig huske, at hver en krone, der tjenes i forbindelse med vore aktiviteter i øvrigt, bliver givet til lokale foreninger eller aktiviteter til gavn for børn, unge og ældre i ind- og udland” slutter Ejvind Dahl fra Aulum Y´s Men`s Club.
(- AM)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Julehygge i Ældresagens søndagscafe
Søndag den 16. december kl. 14 holder Ældresagens søndagscafe juleafslutning i Stationen i Aulum.
...
Aulum Y's Men's Club har nu også juletræer til salg ...
Aulum Y's Men's Club er nu klar til at sælge flotte juletræer...
Træerne sælges i gården ved Købman...
Så kan der købes fyrretoppe og pyntegrønt i Aulum ....
Så er der fyretoppe og pyntegrønt til salg i Købmandsgården, Danmarksgade 70, Aulum.
Alt sælges i g...
Julestue i aktivitetshuset Kastaniegården...
Aktivitetshuset Kastaniegården afholder JULESTUE fredag den 23.11.2018 kl. 11-15.

Alle er ...
Spændende foredrag om Nelson Mandelas vej til frihed og forsoning
Aulum Y´s mens Club og ”foredrag for alle” under Aulum KFUM og K fik forleden aften indblik Mande...
ldre nyheder
H1 - LokalHåndbogen 2018