T1 - Kulturminder
T2 - Roll Back Malaria - støt kampen mod malaria
T3 - Købmandsgården
 
4-05-17

Ønske om både tilbygning og ombygning i Eventyrhaven

Daginstitutionen Eventyrhaven har søgt både om en tilbygning til afdelingen Puff og en ombygning af afdeling Regnbuen i Hodsager. I Puff er der så mange børn, at det er svært at finde en rolig krog, og i Regnbuen ønsker man, at børnehavegrupperne og vuggestuegruppen kan ligge tættere på hinanden rent fysisk.
I følge formanden for børne- og familieudvalget Dorte West vil man i første omgang undersøge muligheden for, om Puff, hvor problemerne åbenbart er størst, kan få lov til at bygge til. I Hodsager er det mere et spørgsmål om at få udnyttet pladsen bedre, men nu skal forvaltningen se nærmere på sagen og danne sig et økonomisk overblik.
I følge Eventyrhavens leder Inger Thomsen er man glade for, at udvalget tager sagen alvorligt. Der er p.t. cirka 130 vuggestue - og børnehavebørn i Puff, og hun vil ikke umiddelbart pege på, hvor tilbygningen skal opføres, men der er flere muligheder.
Der mangler også lokaler til blandt andet personalemøder, forældresamtaler samt personalearbejdspladser. Derfor ønsker man en tilbygning med lokale og grupperum, kontorer, toiletter og garderober samt et multifunktions-mødelokale. Med en sådan tilbygning vil det være muligt at oprette flere vuggestuepladser. Puff vil også gerne have et produktionskøkken ind i byggeriet, så der kan laves mad til både vuggestue- og børnehavebørn.
Regnbuens ønske om tættere kontakt mellem børnehave og vuggestue vil betyde bedre samarbejde i personalet om det pædagogiske, samt at man kan hjælpe hinanden på tværs og lette overgangen fra vuggestue til børnehave.
Alle tre afdelinger i Eventyrhaven, Regnbuen, Puff og Hobbitten, holder arbejdsdag og forårsfest for børn og forældre i morgen, fredag.
(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Foredrag med Laurits Tørnæs torsdag 7. februar 2019
Torsdag den 7. februar 2019 kl. 14 kommer Laurits Tørnæs til Kastaniegården og holder foredrag med e...
"Fra blå blink til rollator" og rejseinfo med Primo Tours den 07.02.2019
Torsdag den 7. februar 2019 kl. 15.00-18.30 afholder Ældre Sagen Aulum-Vildbjerg lokalafdel...
Søndagscafe på Kastaniegården 3. februar 2019
Søndag den 3. februar 2019 fra kl. 14 - 16 er der søndagscafe i Aktivitetshuset Kastaniegården i Aul...
Hyggelig besøgsaften på Birketoft 23.01.2019
Alle havde mulighed for at synge med - hver sit næb - da Aulum Y´s Men`s Club forleden havde besøgsa...
Hjertestartere i Aulum-Haderup området
Vidste du at der i Lokalhåndbogen for 2019 findes oversigt over hvor der er hjertestartere i lokalom...
ldre nyheder
H1 - LokalHåndbogen 2019