T1 - Kirkelig info
T2 - Roll Back Malaria - kunstkort
T3 - Genbrugsbutikken Danmarksgade 70, Aulum
 
13-06-17

Nybolig lukker forretningen i Aulum

Ejerne af Nybolig i Aulum Maja Tange og Karsten Dahl har efter lidt mere end ni år valgt at sælge forretningen til Kent Damgaard Jensen og Kent Thomsen, som ejer flere Nybolig-butikker med hovedafdeling i Skjern, men de får i det daglige ikke noget at gøre med forretningen i Aulum.
Maja Tange går på pension, og Karsten Dahl har valgt at finde en ny karriere, og forretningen varetages i stedet af Stig Wiberg Christensen, der begyndte som daglig leder i Nybolig i Videbæk den 1. juni. Skjern-folkene har netop overtaget den afdeling fra Maja Tange og Karsten Dahl.
Efter overtagelsen fra den 1. juli vil Nybolig-forretningen i Aulum ikke længere vil være åben, da de nye ejere ingen planer har om at have en bemandet butik i Aulum, da der i følge Kent Thomsen er for lidt salg til at bemande butikken, men man lukker ikke ned i Aulum, og butikken i Videbæk skal fremover have to mand fast til også at tage sig af forretningerne i Aulum. Det er især Videbæk-kontoret, der har været attraktivt for de nye ejere.
Aulum er lidt i den nordlige ende, men det er et spændende område, som også ligger tæt på Videbæk-afdeling, og i følge Kent Thomsen er der ud over boliger til salg også lavet aftaler med entreprenører, som vil bygge i området., men selv om Kent Thomsen ikke mener, der er salg nok i Aulum til en bemandet butik, har han gode fornemmelser for fremtidens boligsalg i området. Man håber, at der med motorvejen og forskellige andre ting også vil ske en udvikling i Aulum.

(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Byfesten i Haderup
Haderup Powerpull er det helt store trækplaster ved byfesten. I anledning af 10-årsjubilæet begynder...
Ænderne gav godt 8000 kroner
De seneste ti år har der været anderæs på Aulum Dyrskue, og Aulum Y’s Men’s Club og FDF Aulum havde ...
Nervepirrende affære
Præcis som sidste år blev Aulum Bike 2017 en nervepirrende affære. Flere af placeringerne blev afgjo...
Ny lokalredaktør
Siden 1. august har den 36-årige lokaljournalist Jacob Hove i avisens spalter overtaget stillingen s...
Flaskecentralens affald kan forblive der i mange år.
Virksomheden Midtjysk Flaskecentral MFC i Fårbæk får ikke hjælp fra Herning Kommune til afskærmning ...
ldre nyheder
H1 - LokalHåndbogen 2017