T1 - Erhverv
T2 - Roll Back Malaria - kunstkort
T3 Genbrugsbutikken på Facebook
 
14-06-17

Nyt sundhedshus i midtbyen

Det nye sundhedshus i Aulum skal i følge fysioterapeut Bo Albertsen ligge i midtbyen, idet man de seneste måneder har fået lavet en aftale om en beliggenhed ved siden af lægehuset, så planerne om at rykke ud i industrikvarteret ved Jersildvej er droppet. Placeringen er ideel, da man dagligt samarbejder med lægerne, og så ligger det inde midt i byen, hvor adgangsforholdene er væsentligt bedre for folk med handicap og de dårligt gående end ved placeringen på Jersildvej.
Lægehuset ligger på en stor grund på Rugbjergvej 12, og den bliver nu splittet op i to, så der bliver plads til sundhedshuset, som
bliver på cirka 450 m2, og man får måske allerede i dag fastlagt en dato for første spadestik på byggemøde med Midtjysk Albyg, der skal stå for byggeriet. Bo Albertsen håber, at huset står klar inden jul, da man gerne vil flytte ind mellem jul og nytår.
Sundhedshuset vil i første omgang tilbyde fysioterapi, zoneterapi og fodterapi.
Formanden for byplanudvalget Ulrik Hyldgaard har tidligere været meget lidt imponeret over, at et nyt sundhedshus ikke skulle ligge på Jersildvej alligevel, men udvalget vil gerne være erhvervsvenligt og har et højt serviceniveau, men at der sikkert ligger gode grunde bag Bo Albertsens ønske. De må vurdere, at det er bedre for dem at ligge et andet sted. Det er først og fremmest godt for Aulum, at der kommer et sundhedshus i byen.
Fysioterapeut Bo Albertsen har forklaret, at man begyndte at kigge på placeringen i industrikvarteret, fordi der ikke var egnede lokaler i midtbyen. Man havde forhørt sig om grunden ved lægehuset, hvor grundejerne er blevet interesseret i at få bygget der, men den dør var lukket i begyndelsen, men så blev der åbnet mulighed for en beliggenhed ved siden af lægehuset. Den mulighed var der ikke til at begynde med, siger Bo Albertsen. Det har taget omkring 10 uger at få byggetilladelsen til Rugbjergvej i hus. Man kunne få en bedre placering og valgte den, da huset skal ligge der mange år frem i tiden.
(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Ønske om skatepark i Hodsager.
Hodsager Ungdoms- og Idrætsforening har den seneste tid arbejdet på at få en skatepark i byen og håb...
Byfest i Hodsager
Der er byfest i Hodsager de kommende fire dage. I følge en af de syv initiativtagere Michael Jørgens...
Flere piger lokkes til at spille fodbold
Næsten 180 piger fra Aulum-Hodsager Skole har i jagten på at samle den ødelagte klubnøgle været i sv...
Omfartsvejen ved Haderup
Vejdirektoratet har holdt infomøde om Haderup Omfartsvej med omkring 170 lokale tilhørere Haderup Ku...
7 års fødselsdag I Røde Kors
Aulum Røde Kors’ genbrugsbutik i Aulum har 7 års fødselsdag fredag 23. juni og markerer det ved hele...
ldre nyheder
H1 - Aulum Y's Men's Club