Årets træner 2022
Nominerede:
• Tanja Æbelø (Gymnastik træner)
• Noa Hornstrup (Badminton træner)
Pokalen går til Tanja Æbelø:
Hun er tilflytter til byen og springer straks til som rytme- og springtræner. Siden er hun også blevet medlem af Gymnastikudvalget.
Får mange ideer og vi andre bliver lidt forpustet, men er heldigvis også rigtig god til selv at omsætte ideer til handling.
Et godt eksempel er Ropeskipping som hun blev meget inspireret af til vores gym opvisningen i 21, hvor Nørre Snede havde et Sjippe-hold med.
Hun har nu egenhændig lært sig selv op fra bunden via både læsning, video-kiggen og flere besøg hos Nørre snede. og det lykkedes hende at startet sit eget hold op i 2022 her i Aulum, som blevet taget rigtig godt imod af byens unge. 
Og tilmed skal de deltage som hold både i vores egen gym opvisning d 19/3 men også i DGI forårsopvisning i Herning weekenden før d 12/3.
Hjælpetrænere bliver taget godt hånd om og hun sikre sig at de får masser af succesoplevelser. Hun byder sig til, har lyst til en masse og er en sød kollega i bestyrelsen. 
Tanja Tusind tak for dit store engagement i Foreningen. 
Du fortjener i høj grad denne pris!

 

    Årets AG’er 2022
Nominerede:
• Susi Madsen (formand svømmeudvalg)
• Berit Markowski (Instruktør Motion og fitness)
• Karen Nørgaard (Bestyrelsesmedlem i AG Gymnastik)
Pokalen går til Karen Nørgaard:
Karen er engageret, dedikeret og yder alt, hvad hun kan. Hun er en fryd at arbejde sammen med, er positiv og søger altid en løsning på eventuelle problemer. Hun knokler virkelig for gymnastik, hun lægger både hjerte og sjæl i det frivillige arbejde.  Hun har altid vores trænere og hjælpetræneres interesse for øje og hun har stor fokus på, at de har det godt – og hun har altid styr på hendes ting. Hun er en stor gevinst for vores forening og har virkelig fortjent en kæmpe anerkendelse.
Tusind tak for din store indsats Karen!

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)