Aulum Y´s Men´s Club og FDF Aulum har i år på Aulum Dyrskue en fællesstand, hvor der bl.a. vil være det traditionsrige anderæs, men også bagning og salg af vafler til dyrskuets mange gæster.

”Efter en sommer med både megen sol, men også megen regn, har ænderne haft ekstra gode livsbetingelser, og der er lagt op til mange spændende løb – og vi ser frem til at ænderne er ekstra ivrige i år” siger Ejvind Dahl fra Aulum Y´s Men`s Club.

Tidligere har der været nogle fantastiske race, med flere overraskende vindere. Ænder der fra starten tog det stille og roligt, andre lagde sig på siden, ja – nogle svømmede endda med bagenden forrest – for til sidst pludselig at sætte en fantastisk spurt ind.

Aulum Y´s Men´s Club starter det nye clubår – nr.  46 i rækken – op med deltagelse i aktiviteterne på dyrskuepladsen.

Aulum Y´s Men´s club har mange forskellige aktiviteter – så som drift af købmandsgården med genbrugssalg og loppemarked, udgivelse af Lokalhåndbogen, Fyrtoppeklipning, julekalendersalg mv.

”Hver en krone, der tjenes i forbindelse med vore aktiviteter i øvrigt, bliver givet til lokale foreninger eller aktiviteter til gavn for børn, unge og ældre i ind- og udland”  fortæller Ejvind Dahl fra Aulum Y´s Men`s Club.

Anderæs kan være en uforudsigelig sportsgren. Det så man flere tilfælde af på forrige års udgave af Aulum Dyrskue.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)