Igen i år har Aulum Dart og Billard Klub, haft nogle fantastiske billard kampe i grundspillet i keglebillard, med gode resultater i den lille klub, og det er man rigtig stolte af.

Klubben har 35 medlemmer, deraf 20 som har licens som turneringsspillere.

Grundspillet i sæson 22/23 er ved at være færdigspillet og klubben har igen i år haft rigtig flotte resultater, med tre hold som er videre som puljevindere.

Der har været 8 hold med i turneringen under DDBU (Den Danske Billard Union)

2 serie 2 hold, 3 serie 3 hold og 3 oldboys hold, og et hold som er puljevinder, både i serie 2, serie 3 og i oldboys. De 3 puljevinder hold, skal nu ud og spille knockout kampe, for at komme videre og se om de kan nå helt til regionsmesterskaberne.(Jylland/Fyn)

Derudover har der været 3 hold med i Tenax turneringen (par turnering) og her nåede et hold til tredje runde og et hold til fjerde runde.

I den individuelle turnering (enkeltmands) har klubben haft 3 mand med i turneringen, Kurt Nielsen klasse C og Hans Jørgensen klasse D klarede sig flot, men måtte se sig besejret i 3 runde.

Mads Pedersen i klasse D, har klaret sig fantastisk igennem i turneringen og er nået hele vejen frem til regionsfinalens mesterskabskampe, som spilles på lørdag den 25.03.23 på hjemmebane i klubbens lokaler på Skolegade. Har man lyst til at kigge forbi er man velkommen.

Der er fire mand som har kvalificeret sig til finalen og de spiller om hvem der kan kalde sig Regionsmester 2022/2023.

Guld og sølvvinderne på lørdag, går derefter videre til landsfinalen som spilles i april måned.

 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)