Vi har alle vænnet os til noget, som næsten har været en normal hverdag, men nu hvor smitteudviklingen tager til, er regering og folketing kommet med nye krav til håndtering af coronasmitten. Krav som også gælder folkekirken. Her gælder det, at der indføres krav om coronapas for indendørs forsamlinger – gudstjenester og kirkelige handlinger som begravelser/bisættelser og vielser – på over 200 mennesker. Alternativt kan man lave et loft på max. 200 deltagere.

Kirken er et sted for alle, og derfor kan det også virke udfordrende, at man skal vise et coronapas for at kunne deltage, men det er også vigtigt, at kirken er et trygt sted at komme – også for de svageste i blandt os.

Vi er så privilegerede i Aulum Kirke, at vi har plads til mindst 350 mennesker i kirken, og vi har en forventning og et håb om, at der ved gudstjenesterne i advents- og juletiden kan komme over 200 mennesker.

Derfor har menighedsrådet valgt, at man skal fremvise coronapas for at deltage i gudstjenester fra 1. søn. i advent.

I forbindelse med store begravelser/bisættelser og vielser træffer præsten aftale med familien, hvor vidt der skal vises coronapas eller laves et loft på max. 200 deltagere.

 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)