https://aulum.dk/forening/lokalhaandbogen/

Aulum Y´Men`s Club har netop udgivet 2020-udgaven og oplaget er øget til godt 3.600 stk. – grundet øget efterspørgsel i lokalområdet og Vildbjerg.

Lokalhåndbogen Aulum-Haderup 2020 – som er den 28. udgave – er et sandt opslagsværk med næsten alle tænkelige oplysninger fra lokalområdet. Som eksempel kan nævnes: beskrivelse af områdets skoler gennem tiderne, udførlig foreningsregister med formænd, forslag til ture og oplevelser i naturen, borger- og kirkeinfo , kulturminder og meget andet fra lokalområdet.

Nogle af nyhederne i 2020-udgaven er bl.a. siderne 78-81 omkring Aulum Borgerforening, Aulum Handelsforening og Landsbyfællesskabet Hodsager-Feldborg-Haderup. Her til kommer ajourførsel af bykort og opdatering af hele foreningsregisteret samt alle offentlige oplysninger.

”Vi bruger mange ressourcer på hele tiden at forny bogen, og fortsat gøre den til det omfattende opslagsværk, som den efterhånden er blevet” fortæller Finn Bach fra Aulum Y´ Mens Club

Alle tilflyttere til Aulum-Haderup området modtager Lokal-Håndbogen 2020 sammen med mange andre informationer fra lokalområdet.

Lokal-Håndbogen 2020 findes også digitalt på nettet under www.aulum.dk .

”Det er vort håb, at mange her først i det nye år, får tid til at gennemse Lokal-Håndbogen 2020  –  og måske blive inspireret til, at tage på en af turene i bogen” slutter Finn Bach fra Aulum Y´s Men`s Club.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)