Aulum har fået en hjertestarter på Stationen

Den nye hjertestarter på Stationen hænger ved hovedindgangen fra Jernbanegade – tæt på de røde postkasser. Hjertestarteren er offentligt tilgængelig døgnet rundt og er registreret på TrygFondens hjertestarter.dk. Husk at downloade app`en på din telefon!

Lokale ildsjæle
En indsamlingsgruppe på 15 personer gik for en hjertestarter til Stationen ved Hjerteforeningens Landsuddeling den 28. april 2019. Indsamlingsgruppen gik 15 ruter og fik dermed en gratis hjertestarter. Nu er hjertestarteren installeret på Stationen!

I spidsen for indsamlingerne i Aulum stod Inger og Poul-Henning Mathiassen. De greb muligheden for at få ikke bare én – men to hjertestartere til Aulum – nemlig èn til Stationen og èn til Grønbækparken.

Byen kan takke de 2 ildsjæle sammen med de i alt 30 frivillige indsamlere, for at det er lykkedes, at få to nye hjertestartere gratis til Aulum.

Læs mere på Stationens hjemmeside –> klik her

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Det betyder, at det aldrig bliver helt godt, når du klikker rundt herinde - og det er jo ærgerligt! Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

FirefoxFirefox ChromeChrome OperaOpera SafariSafari EdgeEdge