Da der er lidt nyt at berette, er det blevet tid til et nyhedsbrev.

Ny bestyrelse
Der er siden sidst lavet lidt om i sammensætningen af bestyrelsen. Mette er trådt tilbage som formand og i den forbindelse er 1. suppleant Christen Dam Larsen indtrådt i bestyrelsen.

Den nye konstituering er:
Formand Thomas Høgh Mouritsen
Næstformand Christen Dam Larsen
Kulturansvarlig Kristian Boe Kristensen
Kasserer Lene Dahl Leed
Sekretær Esben Nagskov

Nyt medlemssystem
Vi opkræver lige nu kontingent via NETS Betalingsservice. Vi finder det desværre for vanskeligt at tilføje og fjerne medlemmer, så vi har valgt at overgå til et nyt medlemssystem. Valget er faldet på Conventus, da det er nemt at vedligeholde og så giver det mulighed for udsende mails på en nemmere måde.

Vi kan ikke automatisk flytte medlemmer over til Conventus, så vi har brug for din hjælp. Hvis du selv melder dig ind igen, så gør du det rigtig nemt for os. Du kan melde dig ind  her: https://aulum.dk/forening/aulum-borgerforening/medlemsskab/.

Når vi nærmer os januar, så vil vi prøve at tage fat i alle, der ikke selv har oprettet sig, og så vil vi prøve at hjælpe dig igennem.

Fremover så vil opkrævningen stadig foregår i starten af januar. Det vil fungere på den måde at du vil modtage en mail med en faktura. Den indeholder information om hvordan du kan betale enten med en kontooverførsel eller MobilePay.

Der er helt sikkert noget, vi ikke har styr på, men hvis du hjælper os lidt så skal det nok gå. Dukker der nogle spørgsmål op, så skrive til os på aulumborgerforening@gmail.com.

Julebanko
Igen i år afholder vi sammen med Handelsforeningen. Det foregår i Aulum Fritidscenter tirsdag d. 29. november kl 19:00. Præmierne er som sædvanlig skænket af byens butikker og virksomheder, og overskuddet går til julebelysning og julemandens hus.

Vil du hjælpe os?
Vi har gang i mange ting, så hvis du sidder med noget energi, du ønsker at bidrage med, så tag endelig fat i én af os i bestyrelsen eller skriv til os på aulumborgerforening@gmail.com, og så kan vi måske finde noget, du kan hjælpe med.

Aulum Borgerforening

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)