Generalforsamling

Vi har afholdt generalforsamling og der blev vi opfordret til at kommunikere lidt mere om hvad vi laver. Det er en rigtig god idé som vi vil prøve at leve op til. Dette skriv skyder det i gang.

Til generalforsamlingen sagde vi farvel til Irma Høgild, der har været kasserer i 6 år. Hun har trofast styret pengekassen. Vi har så fornøjelse af at byde Lene Dahl Leed som ny kasserer.

Både formandens beretning og referat er kan læses her.

“Møllepenge”

Vi præsenterede også vores plan med “møllepengene” fra St. Soels Energipark. De uddeles med følgende i tanke: Foreningens formål er at skabe fortsat udvikling i området og samtidig være med til at skabe sammenhold og fællesskab blandt borgerne. Det er taget fra vores vedtægter og er med vilje meget bredt. Vi har kr. 80.000 til uddeling hvert år i 20 år.

I år kan der ansøges om penge ved at sende ansøgningen i mail til aulumborgerforening@gmail.com inden 1. maj og modtagere bliver præsenteret til Rock i Aulum Lystanlæg d. 11 juni. Fremover vil ansøgningsfristen være 1. februar og modtagerne vil blive præsenteret på Aulum Borgerforenings generalforsamling. 

Affaldsindsamling

På søndag d. 3. april mellem kl 10 – 12 er der affaldsindsamling med udgangspunkt i Stationen. Alle er velkommen. Læs mere om arrangementet her: https://aulum.dk/event/affaldsindsamling/

Rock i Aulum Lystanlæg

Lørdag d. 11. juni er der Rock i Aulum Lystanlæg. Vi er godt i gang med planlægningen. Det er det der vil tage det meste af vores tid de næste par måneder. Vi håber at du vælger at komme forbi til musik og en pølse. Følg med på Facebook siden https://www.facebook.com/rockiaulum.dk.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)