Koncert/ Tv optagelse i Møllen med Loui og de Visemænd

  • Dato 26. jan 2023
  • Tidspunkt 19:30
  • Sted Aulum Mølle
  • Arrangør Møllelauget

LOUI OG DE VISE MÆND                    UDSOLGT
Kom og oplev koncert/ Tv optagelsen af Loui og de Visemænd på Aulum mølle
Hvordan bliver smukke melodier skabt? Er det magi eller mystik? Hvorfor opstår der en drømmeverden når musikkens toner flyder sammen?

Det må værre op til hver enkelt at bedømme, når Loui Og De Visemænd slår tonen an. Bandet er dannet af forsanger og guitarist Ole (Loui) Brandstrup, som har taget Michael Pedersen med på trommer. De er begge kendt for deres rock ’n’ roll show fra bandet Billybobbers, som har medvirket på DR i både radio og TV.

Loui Og De Visemænd fortolker sange af Carl Nielsen, Jeppe Aakjær, Four Jacks, Otto Brandenburg m.fl. og sætter eget præg og fortolkning på disse smukke viser. Sange og viser som bringer minder fra en tid, hvor Tv’et viste sort og hvid, og folk sagde “de” til hinanden.
Der bliver undervejs også præsenteret egne numre, som er skrevet på dansk.

Folk skriver: ”Loui Og De Visemænd”, der fra scenen gav deres egne fortolkninger af mange dejlige gamle viser fortolket af Ole Brandstrup, så det fangede publikum fra første strofe”.
Entre`: 50,00 kr.

Køb billetter her:

https://www.conventus.dk/dataudv/www/billetserie_antal_billetter.php?foreningsid=1278&billetserie=14236&eks_profil=1&ny_profil=1

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)