Aulum løbeklub´s historie, mål og formål

Aulum Løbeklub (AG-Løb)

Aulum Løbeklub blev stiftet i januar 2009, og klubbens formål er at skabe samling omkring løb på motionsplan, netop på det niveau du er på, og med de ambitioner du har for løb.

Aulum Løbeklub er en klub for alle og har til huse i Aulum Fritidscenter, Markedspladsen 10, 7490 Aulum, hvor der er omklædnings- og badefaciliteter samt lokaler/cafeteria, hvor vi efter de 2 (3. med lørdagsløb) ugentlige træningsture benytter lejligheden til under socialt samvær at afholde vores månedlige klubaften med vand/sodavand eller kaffe, eller blot dumper ind efter løbeturen til en hyggesnak.

Vi gør meget ud af at skabe et godt fælles miljø og tilrettelægger fælles træningsruter/ture, ligesom der lejlighedsvis arrangeres møder med foredrag og hyggeligt samvær.

Aulum Løbeklub arrangerer hvad vi kalder ”løb på fremmed jord”, hvor vi op til 6 gange om året arrangerer løbeture i nærliggende naturområder som området er så rigt på, det kan typisk være løbetur i Præstbjerg naturcenter, eller Løvbakkerne i Herning.

Aulum Løbeklub starter sæsonen med at tilbyde nye løbere et løbeprogram, hvor vores dygtige instruktører, over en 12 ugers periode, sørger for at I udvikler jer fra at kunne løbe ganske lidt, til at kunne løbe 30 minutter, eller 5 km uden pause. Løbeprogrammet afsluttes med diplom og selvfølgelig champagne og jordbær.

Du er altid velkommen til at træne sammen med os i en kortere periode, før du bestemmer dig for at blive fast medlem. Det er helt uforpligtende at være med.

Du vil som aktivt medlem af Aulum Løbeklub kunne opleve naturen omkring Aulum i en god og hyggelig atmosfære sammen med andre der har det rigtig godt med at motionere på netop det niveau, der er passende for én selv.

De nye løbere i Aulum Løbeklub betaler et mindre kontingent. Beløbet er inklusiv løbeprogram med dygtige instruktører, samt kontingent for resten af sæsonen.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at blive medlem af Aulum Løbeklub – mød op til træningen i Fritidscentret eller kontakt et af klubbens bestyrelsesmedlemmer.

Træningstider i Aulum Løbeklub

Mandage kl. 19.00

Onsdage kl. 19.00

 

Der løbes i ét eller to hold afhængig af hvor mange vi er, ruterne vil typisk være ca. 3 til 4 km og ca. 6 til 10 km
De nye løbere der følger løbeprogrammet, løber en rute der er afpasset til løbeplanen.

 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)