Områdedirektør i Jakobsen & Blindkilde A/S som er et datterselskab i NCC koncernen. Jakobsen & Blindkilde A/S udfører entrepriser indenfor industribyggeri og offentligt byggeri såsom skoler, idrætsanlæg og plejehjem. Derudover er vi en af de førende i DK indenfor tekniske anlæg såsom renseanlæg biogasanlæg samt naturgenopretning og dambrug. Vi beskæftiger ca 90 medarbejdere og arbejder over hele DK. Læs mere på www.jakobsen-blindkilde.dk

Jeg hedder Henrik, og er ejerleder i Aulum, på 28. år.

Jeg er aut. el, alarm og køle-installatør, og beskæftiger 20 medarbejdere i ”HB Connection A/S

Jeg valgte at drive forretning i Aulum, primært pga. den fantastiske placering midt i et infrastrukturmæssigt knudepunkt.
Kunder er ikke langt væk, uanset hvilket af de 4 verdenshjørner du vælger, når du kører ud fra Aulum.
Det har været et rigtigt valg for min servicevirksomhed, og det med infrastruktur er kun blevet bedre endnu, efter at motorvejen kom forbi…

I min dagligdag har jeg meget fokus på mennesker. Både når handler om kunder og medarbejdere. Det er den vigtigste af alle ressourcer, og det største potentiale, som jeg ser det.

Gerda Kviesgaard direktør i Handelsbanken Aulum. Jeg har arbejdet i den finansielle verden siden 1981. Jeg blev ansat i Handelsbanken Aulum i 2006 og har været direktør i Aulum siden 2011. Vi servicere både privat- og erhvervskunder.

Søren Busch Kristensen er afdelingsdirektør i Aulum siden 2014. Sparekassen betjener alle typer SMV virksomheder, håndværk og landbrug. Søren interesserer sig meget for erhvervslivet og har arbejdet med erhvervskundeområdet siden 2004. Søren har 30 års erfaring i pengeinstitutsektoren.

Mogens Jeppesen er direktør hos Green Box A/S i Aulum, der laver præfabrikerede badeværelser i til hoteller, etagebyggerier som for eksempel ungdomsboliger, ejerlejligheder og ældreboliger.

Du kan læse nærmere på Greenbox.dk.

Jane Vennersdorf er medejer af Offbeat media ApS, som holder til i Aulum. Virksomheden beskæftiger sig med webudvikling, webdesign, markedsføring og grafisk arbejde.

Jane deltager i dette ambassadørsamarbejde for at give bedre mulighed for lokale iværksættere og selvstændige kan starte op og have et netværk at læne sig op af fra dag 1.

Hvis du vil læse mere om Offbeat media, så klik blot her.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)