Lokal-Håndbogen 2019

Lokalhåndbogen 2019 er den 27. udgave af den populære Håndbog for lokalområdet og indeholder mange spændende oplysninger og informationer om lokalområdet, bl.a. afsnittet Oplevelser i naturenafsnittet Kulturminder, afsnittet om Skolerne i lokalområdet samt det nye afsnit om Institutioner i lokalområdet.

Desuden er de øvrige afsnit i bogen med et nyt layout og mange nye oplysninger, ligesom Erhvervsregistret  er omredigeret og alle annoncer er i farver.

Håndbogen følgende hovedafsnit:

Håndbogen omdeles til alle husstande i det tidl. Aulum-Haderup kommune og udleveres til tilflyttere af områdets ejendomsmæglere. Ekstra eksemplarer kan i begrænset omfang rekvireres hos Erling Svendsen, Tvedvej 2, Aulum, tlf. 3071 3199 eller udleveres i Købmandsgårdens genbrugsbutik i åbningstiden.

LokalHåndbogen kan downloades i pdf-udgave ved at klikke her.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Det betyder, at det aldrig bliver helt godt, når du klikker rundt herinde - og det er jo ærgerligt! Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

FirefoxFirefox ChromeChrome OperaOpera SafariSafari EdgeEdge