T1 - Erhverv
NYHED - bannerannonce top
T3 Genbrugsbutikken på Facebook
 
28-06-17

4 dage med ridestævne i Hodsager

Hodsager Rideklub arrangerer fra i morgen torsdag og til og med søndag ridestævne ved, og man håber på op mod 1200 starter i de forskellige discipliner, så det bliver fire dage med fuld skrue. I følge Nanna Væggemose fra rideklubben bliver der dressur og spring med både pony og hest, og det kommer til at forløbe, som det plejer at gøre.
Rideklubben håber, at stævnet giver et overskud på mellem 80-100.000 kroner, og det er afgørende for rideklubben, da overskuddet er med til at betale bl. a. lejeudgifter, så uden stævnet ville klubben ikke overleve. Der er kommet rigtig mange sponsorer - heriblandt en masse nye unge, og også forældrene har været gode til at lave sponsorater. Klubbens medlemmer har også skaffet blomster, som er plantet ved vejen ind til rideklubben, så næsten hele klubben er med i arbejdet med stævnet, hvor i hvert fald 50-60 både børn og voksne hjælper til.
For gæsterne til stævnet bliver der blandt andet en agilitybane, hvor børn kan prøve kræfter med små spring og prøve, om det er noget for dem. Ungdomsudvalget laver også arrangementer de forskellige aftener, hvor alle, der nu har lyst, kan deltage. I den forgangne weekend genopstod Hodsager Byfest, og her arrangerede rideklubben ringridning om lørdagen. Man kunne derfor i følge Nanna Væggemose frygte, at de to arrangementer ville tære på hinanden, men mange af de lokale ryttere var gode til at hjælpe på arbejdsdagen i søndags, selvom de også deltog i byfesten.
På arbejdsdagen blev meget af det praktiske gjort klar til stævnets til de overnattende deltagere, og der blev frisket lidt op med malearbejde. Deltagerne kommer hovedsageligt fra Jylland, men der kommer også en del fra Fyn og Sjælland.
Alle fire dage kører konkurrencerne fra tidlig morgen til aftenstid.

(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
"Hvad krukken gemte" - spændende foredrag i Aulum Fritidscenter
Torsdag den 1. november kl. 15.00-18.30 holder Ældre Sagen Aulum-Vildbjerg en spændende og in...
Aulum Y´s Mens club starter salg af julekalender 2018
Så er tiden inde til at sikre sig en af de populære Y´s mens julekalendere, der vil blive en del af ...
Fortællinger om gamle dage i Aulum - Kastaniegården den 5. september
Vil du gerne høre om gamle dage i Aulum, som Elly Larsen husker det ?
Så kom til foredrag på Kastan...
Global fortæller besøgte Aulums Y`s Men
Aulum Y`s Men`s Club har haft besøg af Global fortæller i Danmission, Martin Sørensen, Aarhus.

Ha...
Resultat af Aulum Bike 2018
Aulum Bike 2018 blev afviklet i nye klæder.

25 års jubilaren - Aulum Bike 2018 – var trukket i n...
ldre nyheder
H1 - Aulum Y's Men's Club