T1 - Erhverv
T2 - Roll Back Malaria - støt kampen mod malaria
T3 Genbrugsbutikken på Facebook
 
28-06-17

4 dage med ridestævne i Hodsager

Hodsager Rideklub arrangerer fra i morgen torsdag og til og med søndag ridestævne ved, og man håber på op mod 1200 starter i de forskellige discipliner, så det bliver fire dage med fuld skrue. I følge Nanna Væggemose fra rideklubben bliver der dressur og spring med både pony og hest, og det kommer til at forløbe, som det plejer at gøre.
Rideklubben håber, at stævnet giver et overskud på mellem 80-100.000 kroner, og det er afgørende for rideklubben, da overskuddet er med til at betale bl. a. lejeudgifter, så uden stævnet ville klubben ikke overleve. Der er kommet rigtig mange sponsorer - heriblandt en masse nye unge, og også forældrene har været gode til at lave sponsorater. Klubbens medlemmer har også skaffet blomster, som er plantet ved vejen ind til rideklubben, så næsten hele klubben er med i arbejdet med stævnet, hvor i hvert fald 50-60 både børn og voksne hjælper til.
For gæsterne til stævnet bliver der blandt andet en agilitybane, hvor børn kan prøve kræfter med små spring og prøve, om det er noget for dem. Ungdomsudvalget laver også arrangementer de forskellige aftener, hvor alle, der nu har lyst, kan deltage. I den forgangne weekend genopstod Hodsager Byfest, og her arrangerede rideklubben ringridning om lørdagen. Man kunne derfor i følge Nanna Væggemose frygte, at de to arrangementer ville tære på hinanden, men mange af de lokale ryttere var gode til at hjælpe på arbejdsdagen i søndags, selvom de også deltog i byfesten.
På arbejdsdagen blev meget af det praktiske gjort klar til stævnets til de overnattende deltagere, og der blev frisket lidt op med malearbejde. Deltagerne kommer hovedsageligt fra Jylland, men der kommer også en del fra Fyn og Sjælland.
Alle fire dage kører konkurrencerne fra tidlig morgen til aftenstid.

(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Julehygge i Ældresagens søndagscafe
Søndag den 16. december kl. 14 holder Ældresagens søndagscafe juleafslutning i Stationen i Aulum.
...
Aulum Y's Men's Club har nu også juletræer til salg ...
Aulum Y's Men's Club er nu klar til at sælge flotte juletræer...
Træerne sælges i gården ved Købman...
Så kan der købes fyrretoppe og pyntegrønt i Aulum ....
Så er der fyretoppe og pyntegrønt til salg i Købmandsgården, Danmarksgade 70, Aulum.
Alt sælges i g...
Julestue i aktivitetshuset Kastaniegården...
Aktivitetshuset Kastaniegården afholder JULESTUE fredag den 23.11.2018 kl. 11-15.

Alle er ...
Spændende foredrag om Nelson Mandelas vej til frihed og forsoning
Aulum Y´s mens Club og ”foredrag for alle” under Aulum KFUM og K fik forleden aften indblik Mande...
ldre nyheder
H1 - Aulum Y's Men's Club