T1 - Borger info
T2 - Roll Back Malaria - støt kampen mod malaria
T3 - Købmandsgården
 
28-06-17

4 dage med ridestævne i Hodsager

Hodsager Rideklub arrangerer fra i morgen torsdag og til og med søndag ridestævne ved, og man håber på op mod 1200 starter i de forskellige discipliner, så det bliver fire dage med fuld skrue. I følge Nanna Væggemose fra rideklubben bliver der dressur og spring med både pony og hest, og det kommer til at forløbe, som det plejer at gøre.
Rideklubben håber, at stævnet giver et overskud på mellem 80-100.000 kroner, og det er afgørende for rideklubben, da overskuddet er med til at betale bl. a. lejeudgifter, så uden stævnet ville klubben ikke overleve. Der er kommet rigtig mange sponsorer - heriblandt en masse nye unge, og også forældrene har været gode til at lave sponsorater. Klubbens medlemmer har også skaffet blomster, som er plantet ved vejen ind til rideklubben, så næsten hele klubben er med i arbejdet med stævnet, hvor i hvert fald 50-60 både børn og voksne hjælper til.
For gæsterne til stævnet bliver der blandt andet en agilitybane, hvor børn kan prøve kræfter med små spring og prøve, om det er noget for dem. Ungdomsudvalget laver også arrangementer de forskellige aftener, hvor alle, der nu har lyst, kan deltage. I den forgangne weekend genopstod Hodsager Byfest, og her arrangerede rideklubben ringridning om lørdagen. Man kunne derfor i følge Nanna Væggemose frygte, at de to arrangementer ville tære på hinanden, men mange af de lokale ryttere var gode til at hjælpe på arbejdsdagen i søndags, selvom de også deltog i byfesten.
På arbejdsdagen blev meget af det praktiske gjort klar til stævnets til de overnattende deltagere, og der blev frisket lidt op med malearbejde. Deltagerne kommer hovedsageligt fra Jylland, men der kommer også en del fra Fyn og Sjælland.
Alle fire dage kører konkurrencerne fra tidlig morgen til aftenstid.

(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Aulum Bike 2018 - i nye klæder
Det traditionsrige motionscykelløb Aulum Bike - der afvikles søndag den 19. august for 25. gang - ha...
Ænderne var i hopla på Aulum Dyrskue – og teltet på flyvetur....
I år blev der en del dramatik med teltet og afviklingen af anderæset

Aulum Y´s Men´s Club og FDF ...
Anderæs på Aulum Dyrskue
Aulum Y´s Men´s Club og FDF Aulum har i år på Aulum Dyrskue en fællesstand, hvor der bl.a. vil være ...
Købmandsgårdens lopper og genbrug har 20 års jubilæum
Købmandsgårdens lopper og genbrug har 20 års jubilæum
Kronprinsen fylder 50
Gademarked i Aulum

...
NYHED - Læs nyheder og aviser fra lokalområdet - klik herunder....
TV Midt-Vest: www.tvmidtvest.dk/nyheder
Lokalavisen: www.e-pages.dk/l...
ldre nyheder
H1 - LokalHåndbogen 2018