Lokal-Håndbogen for Aulum-Haderup

Aulum Y´s Men´s Club har siden 1993 udgivet Lokal-Håndbogen, som trykkes i knap 4.000 eksemplarer og uddeles gratis til alle husstande i det tidligere Aulum-Haderup Kommune, som fra 2007 er en del af Herning kommune.

Siden 1999 har håndbogen også været udgivet på internettet på www.lokalhåndbog.dk, www.aulum.dk og www.haderup.dk som en elektronisk udgave af Lokal-Håndbogen

Lokal-Håndbogen var i starten mest en telefonbog og en navne- og adressebog med et stort fag- og erhvervsregister og en række kommunale informationer, hvor både tilflyttere og indbyggerne i kommunen kunne finde svar på en lang række oplysninger. Håndbogen blev indtil kommunesammenlægningen i 2007 af folkeregistret udleveret til alle tilflyttere til kommunen og andre interesserede, der ønskede oplysninger om kommunen.

Gennem årene er der sket en stor udvikling og modernisering af Lokal-Håndbogen med mange nye indformationer, så den nu står som et moderne opslagsværk for alle, der ønsker oplysninger om lokalområdet. Bogen er de senere år desuden udvidet med nye afsnit om både naturoplevelser, kulturminder og lokalhistorie. Desuden er erhvervs- og fagregistret moderniseret og stort set hele bogen er nu i flotte farver.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Det betyder, at det aldrig bliver helt godt, når du klikker rundt herinde - og det er jo ærgerligt! Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

FirefoxFirefox ChromeChrome OperaOpera SafariSafari EdgeEdge