Aulum Gymnastikforenings generalforsamling for sæsonen 2023-2024 blev afhold i Aulum Fritidscenter torsdag 7. marts 2024.

Traditionen tro var højdepunktet overrækkelsen af pokalerne for årets leder/træner og årets AG’er. Årets træner/leder 2023 blev Brian T. Siiggaard (billedet til højre) for hans utrættelige arbejde med springgymnastik. Årets AG’er blev tormand for AG Volley Lars Ivar Kloster (billedet til venstre) for hans utrættelige arbejde med at gøre Volleyball kendt i Aulum igen. De fulde begrundelser for tildelingen af årets pokal kan læses nedenfor.

Årets AG’er: Formand for AG Volley, Lars Ivar Kloster.

Lars er som person en ildsjæl der brænder for volleyball. Han har gennem flere år holdt utrættelig ved i kampen for at gøre Volley “kendt” i Aulum, denne kamp har gjort at der i denne sæson er 3 til 4 gange så mange medlemmer som der var i forrige sæson.

Lars møder trofast op i god tid, med godt humør og er engageret i træningen og arbejdet som formand, hvor han holder samling på trådene, både i forhold til stævner og foreningen generelt. Lars er en dygtig leder der formår at se den enkelte og udvikle det potentiale som hver enkelt kommer med.

Lars er god til at give plads til alle og være nærværende i samtaler med enkelte såvel som en gruppe.

Lars er ikke bleg for at afprøve noget nyt i træningen hvor han positivt modtager inspiration fra medlemmer.

I volley har vi i år deltaget i 5 stævner indtil videre og det er med til at give en masse godt socialt som også er en vigtig del af Volley hvor der holdes fokus på at det sociale skal være med til at bære den positive udvikling der har været det sidste år. Lars er med til at bære denne kultur og gøre en forskel for hvert enkelt medlem.

Årets træner/leder 2023:  Brian T. Siiggaard

Brian startede som træner for springgymnastik, da hans egne børn gik på holdet, men er fortsat længe efter de er holdt op.

Brian gør altid sit bedste i træningen og har en rigtig god omgang med børnene.

Han er en tydelig, troværdig og tillidsfuld voksen.

Han er mødestabil og man kan altid regne med ham, udtaler din medtræner om dig.

Brian, vi ved at du slås med alvorlig sygdom, men alligevel kommer der aldrig beklagelser fra dig. Du er altid glad og positiv!

Du er en klar rollemodel for mange børn i byen og vi er utrolig glade for at have en træner som dig i foreningen!

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)