Som et fælles projekt er virksomhederne Aubo Production A/S, Nettoline A/S, Midtjysk Albyg A/S, Aulum Fritidscenter, Green Box A/S samt HORN Bordplader A/S indgået i et samarbejde med Ungevejledningen Herning, om at sikre arbejdspladser til unge der, af forskellige årsager, har svært ved at finde fodfæste i arbejdslivet.

Målet er at give de unge muligheden for at afprøve deres evner i arbejdslivet og, at understøtte dem med trivsel, tryghed og korrekt støtte, for at de bedst muligt kan blive integreret på arbejdspladserne.

Virksomhedsfællesskabet kan sikre, at de unge får den bedste oplevelse af arbejdslivet, får oprettet et netværk til sparringspartnere og, ikke mindst, at de får mulighed for at vælge mellem forskellige organisationer, alt efter deres evner og interesse.

At arbejde med socialt udsatte er ikke noget nyt, men det er nyt for de fleste virksomheder, at arbejdet skal kategoriseres og ikke mindst rapporteres jf. krav til ESG-rapportering. Virksomhederne i Aulum, har vist sig som særligt stærke på dette område over en årrække, med gode og stærke eksempler på anvendelse af arbejdskraft på særlige vilkår – hvilket, blandt andet, også har været anerkendt af Cabi.

Aulum Milen er skabt for at gå en ekstra mil for unge i aldersgruppen 18-25 fra lokalområdet. I opstarten vil Ungevejledningen Herning primært fokusere på unge med bopæl i Aulum, men med forventning om en positiv udvikling, der gør at der over tid kan åbnes op for unge i yderområderne af kommunen, men også med mulighed for at udvide konceptet til andre byer.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)