Begynderturnering i Horn-Fårvang

  • Dato 24. feb 2024
  • Tidspunkt 09:00
  • Sted Fårvang Hallen, Thorsøvej 19, 8882 Fårvang
  • Arrangør DGI Danmark

Begynderturnering i Horn-Fårvang

Tilmeldingsfrist 8. feb 2024 kl. 23:59

Er du begynder? Er du vild med badminton? Og er du nysgerrig efter at få kendskab til turneringsverdenen? Så er dette tilbud lige det rette for dig.

Turneringen er for alle U9, U11-, U13-, og U15 spillere, der er startet med at spille badminton i denne eller forrige sæson, og som ikke tidligere har deltaget i pointgivende turneringer eller holdkampe.

Hvad får du ud af at deltage i en begynderturnering?

Målet med begynderturneringen er at give dig en sjov oplevelse, en god mulighed for at øve dig på alt det, du har lært til træning og en blid introduktion til turneringsverdenen.

Du og dine forældre får lejlighed til at opleve spændende kampe, kampprogram, turneringsbord, kampsedler og alt, hvad der i øvrigt hører med til en ‘rigtig’ turnering. Samtidig bliver I ’taget i hånden’ og får mulighed for at få svar på mange af de spørgsmål, der ofte melder sig hos nye spillere og forældre.

Program for dagen

Vi starter med en gennemgang af reglerne i single, en lynintroduktion til programlæsning og en god fælles opvarmning.

Derefter går kampene i gang. Vi spiller kun singler. Spillerne inddeles i puljer. Hvordan kampene afvikles kan varierer lidt, men vi stræber efter, at alle får så mange kampe som muligt i løbet af 3 timer. Vi sigter efter, at du kommer til at spille mod jævnaldrende på samme niveau, og vi vil under turneringen gøre vores bedste for at skabe en tryg og hyggelig atmosfære, i håb om at alle – uanset sejre eller nederlag – går hjem med en god og glad oplevelse i badmintontasken.

Efter kampene er der medaljer, frugt og saft til alle deltagere.

Mødetid

Er endnu ikke helt på plads.

Hvad skal du medbringe?

Det eneste du skal medbringe til begynderturneringen er indendørssko, drikkedunk og en ketsjer. Det vil være muligt at låne en ketsjer, hvis du ikke selv har én.

Hvordan tilmelder du dig?

Du kan tilmelde dig ved at klikke den blå TILMELD-knap i højre side. Derved bliver du ledt over i et program, der hedder BadmintonPlayer. Her skal du som det første oprette et Badminton-ID. Følg vejledningen.

Se invitationen >>HER<<


Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)