Generalforsamling i Aulum Erhvervsudvikling

  • Dato 20. mar 2024
  • Tidspunkt 18:00
  • Sted Aulum Fritidscenter
  • Arrangør Aulum Erhvervsudvikling

Den 20. marts afholder vi årets generalforsamling i Aulum Erhvervsudvikling i Fritidscentret i Aulum.

Alle medlemmer af foreningen er meget velkommen denne aften, der byder på stegt flæsk og persillesovs, årets generalforsamling ved dirigent Kenneth Mikkelsen og oplæg ved humoristen Rune Green.

Vi starter kl. 18.00. med spisning.

Derefter starter selve generalforsamlingen, hvor 2 bestyrelsesmedlemmer i år er på valg. Så sidder du med tanken om at være med til at forberede vores lokale erhvervsmiljø endnu mere, så hør nærmere om posten ved at skrive til vores formand, Kenneth Storm på info@aulumerhverv.dk.

Vi slutter aftenen af med Rune Green, der kommer og laver foredraget: ‘HUMOR, ARBEJDSGLÆDE OG TRIVSEL’.

Foredraget omtales således: 

Som en sand mester af humor kender Rune Green til alle de tricks, der kan få folk til at le. Med et hav af positive anmeldelser bag sig, står det klart, at han er blandt de fremmeste i Danmark, når det handler om at sprede glæde og latter på arbejdspladsen. Hans evne til at anvende humor som et redskab til at navigere igennem både de mindre irritationer og de større udfordringer i hverdagen er uden sidestykke, og hans formidlingsevner er topklasse.

Oplev hvordan humor kan gøre arbejdsdagen mere underholdende, idet Rune udfolder sin omfattende viden om humoristiske teknikker. Han har et unikt talent for at spotte det humoristiske i enhver situation og leverer ofte indsigter, der kommer bag på de fleste. Med en akademisk baggrund fra Aarhus Universitet, hvor han har specialiseret sig i studiet af humor og komik, har Rune Green i næsten tre årtier anvendt humor i en bred vifte af sammenhænge. Han deler generøst ud af sin ekspertise som en underholdende taler, formidler og rådgiver.

Et foredrag med Rune er en garanti for at sætte arbejdsglæde og velvære i højsædet, alt sammen præsenteret af en yderst intelligent og underholdende personlighed!

Tilmelding:

Hver medlemsvirksomhed er velkommen til at deltage med 2 personer.

Tilmelding sker til info@aulumerhverv.dk – skriv gerne, om 1 eller 2 personer deltager.

Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 15. marts kl. 12.00.

 

Vi ser frem til en hyggelig aften med netværk og god snak om vores fremtidige erhvervsmiljø her i området.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)