Koncert i Møllen – Søren Krogh Duo

  • Dato 20. feb 2024
  • Tidspunkt 19:30
  • Sted Aulum Mølle
  • Arrangør Møllelauget

I marts 2024 barsler den nordjyske troubadour, Søren Krogh med sit 11. album, BLÅGRÆS. Blågræs er den sivplante, der vokser langs med havet i klitterne. I al slags vejr, både sommer og vinter holder den sammen på klitterne. Det er også en direkte oversættelse det amerikanske ord, bluegrass, som jo er en afart af amerikansk folkemusik i country genren.

I 2022 satte Krogh ild til en raket af et band. Det band som han havde indspillet Havtornland med, og som bragte Krogh tilbage på spillestederne med fuld knald. Men … stadigvæk med historierne mellem sangene – en koncertform der er blevet hans varemærke med årene.

”Blågræs” fortsætter den linje, som forgængeren ”Havtornland” stak ud. Danske sange med skarpe iagttagelser om steder og originaler, som Krogh i første omgang finder i den mest forblæste del af Jylland, men også som sønderjyde, lollik, amagergenser, fynbo eller vestsjællænder straks genkender sig i. Musikalsk har Krogh solidt godt fat om sin egen stilart, ”danacana” – en dansk udgave af den smeltedigel af folk, blues, country, cajun og bluegrass som amerikanerne kalder ”americana”.

Gå til Møllelaugets hjemmeside: https://aulum.dk/forening/aulum-molle/arrangementer/

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)