Netværksmøde

  • Dato 23. feb 2023
  • Tidspunkt 07:30
  • Sted Aulum Fritidscenter
  • Arrangør Aulum Erhvervsudvikling

Den 23. februar er alle medlemmer af Aulum Erhvervsudvikling igen inviteret til netværksmøde i Aulum Fritidscenter, og du er meget velkommen til at deltage.

Næste gang kommer virksomhedsrådgiver og ingeniør Rasmus Steen Malmstrøm og holder oplæg om, hvilke nye krav ledelsen i vores virksomheder bliver stillet overfor i fremtiden.

Du kan læse mere om oplægget fra Rasmus her:

Fra mindre til større – hvad stiller det af nye krav til ledelsen?

Vi er mange, der er gået fra af være en håndfuld dedikerede personer om en god forretningsidé, til vi dag sidder med en større organisation! Det kalder pludselig på en anden form for ledelse, styring og videreudvikling af virksomheden. For mange vil det være en ny opgave, at holde kursen på en større virksomhed. Så hvordan pokker griber man så det an?

Dette kommer Rasmus Steen Malmstrøm med nogle praktiske bud på. Han er praktiker af baggrund – ingeniør fra byggebranchen, men har i mere end 13 år arbejdet med fokus på forretningsudvikling i særligt bygge- og anlægsbranchen samt beslægtede produktionsvirksomheder.

På dagen vil han komme nærmere ind på nogle af de udfordringer, som han oplever virksomheder i udvikling og vækst støder på – og bud på, hvordan man ledelsesmæssigt takler dem. Han vil også fortælle mere om, hvordan han hos Eiler Thomsen Alufacader A/S i Holstebro har understøttet deres generationsskifte og etablering såvel eksekvering af en ny forretningsstrategi med et særligt fokus på bæredygtighed

 

Tilmelding kan ske til Jane@offbeatmedia.dk

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)