Netværksmøde hos Aubo

  • Dato 29. feb 2024
  • Tidspunkt 07:30
  • Sted Aubo
  • Arrangør Aulum Erhvervsudvikling

Til næste netværksmøde skal netværket besøge Aubo og høre Direktør Torben Andersen fortælle mere om Aubo, og hvordan fremtiden ser ud for en af Aulums største virksomheder.

Datoen er den 29. februar kl. 7.30.-9.00.

Aubo beskæftiger i dag over 100 medarbejdere, og virksomheden har stor fokus på en bred diversitet i medarbejdergruppen. Med et stort ønske om at tage et socialt ansvar, har virksomheden gennem tiden ansat mennesker, der skal tilbage på arbejdsmarkedet efter sygdom, seniorer, fleksjobbere og lønmodtagere med en lang række af forskellige arbejds- og uddannelsesbaggrunde.

Med tilgangen om, at virksomheden skal afspejle det omkringliggende samfund, formår Aubo at skabe en stor synenergi effekt, som bliver en win-win situation for alle parter – og med overskud på bundlinjen og glade medarbejdere.

Desuden blev Aubo solgt til TCM Group tilbage i 2023, og hvad dette opkøb, den grønne omstilling og fokus på medarbejderstaben betyder, vil Torben Andersen gøre os alle lidt klogere på til næste netværksmøde.

Vi starter kl. 7.30. med morgenmad, og derefter holder Torben Andersen et oplæg, hvor han fortæller lidt nærmere om den rejse, som virksomheden er på lige nu.

Morgen slutter af kl. 9.00.

Du kan tilmelde dig til info@aulumerhverv.dk senest den 27. februar.

Det er gratis at deltage for medlemmer i Aulum Erhvervsudvikling, og alle er mere end velkomne til at deltage. 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)