Nye ideer og visioner for Aulum

  • Dato 18. nov 2019
  • Tidspunkt 19:00
  • Sted Stationen, Jernbanegade Aulum
  • Arrangør Stationen

Åben dialog møde mellem Tommy Tønning og John Thomsen, hvor der ikke skal diskuteres politik men hvordan ønsker vi at vores by skal se ud i fremtiden.

Se hele oplægget til mødet herunder:

Kære borgere i Aulum se her !!!!!!!
Mandag den 18 november kl 19-21.00 holder vi, byrådsmedlem John Thomsen og byrådsmedlem Tommy Tønning dialogmøde på stationen i Aulum for alle med interesse.

Formålet er, i fællesskab med alle der måtte have interesse og bo i Aulum, at udstikke nye mål og visioner for Aulum. Vi skal prøve at flyve højt og kigge ud i fremtiden, og samtidig lavpraktisk spore os ind på, hvad folk i Aulum, syntes er vigtig her og nu

Det bliver i høj grad en upolitisk aften, hvor vi ikke vil bruge tid på at synliggøre politiske uenigheder. Vi vil heller ikke diskutere allerede trufne beslutninger i Herning kommune, men håber vi fællesskab kan inspirere hinanden fremad.

Vi har begge forskellige platforme ind i Herning byråd, og dermed forskellige muligheder for at påvirke og udtænke og fremkomme med nye ideer til bedste for Aulum og ikke mindst Herning kommune.

Vi ved at rigtig mange i Aulum, tænker-overvejer og udvikle ideer og planer. Dem vil vi gerne høre om og gøre synlige og måske arbejde videre med.

Vi vil være vært ved kop kaffe, serveret i en Venstre kop med et bolsje fra socialdemokratiet og en enkel upolitisk småkage.

Vi håber så mange som muligt har lyst til at deltage.

De bedste hilsner

Byrådsmedlem
John Thomsen

Byrådsmedlem
Tommy Tønning

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)