Er du ung, og er jagten måske noget for dig?

Hvem er vi, og hvad står vi for?

Vi vil i Aulum Grove Jagtforenings Nyjægerudvalg forsøge at formidle jagten på bedste vis. Det indebærer at komme unge jagtinteresserede til hjælp, og derigennem give et nuanceret indtryk af hvad jagt er for en størrelse, og hvilke facetter den indebærer.

Vi er fem unge jægere i Nyjægerudvalget, som alle holder til i Aulum og omegn. Vi vil meget gerne byde unge jagtinteresserede velkommen til foreningen, og dele ud af vores store passion for jagten, som vi alle sætter rigtig stor pris på, og ser rigtig meget mening i.

Vores hovedopgave i Aulum Grove Jagtforening er at kunne tilbyde hjælp til unge jagtinteresserede, og derigennem formidle jagten i øjenhøjde til jævnaldrende unge mennesker.

Som alt andet, så har jagten også ændret sig med tiden, og med større viden om hvordan naturen fungerer, så er jægerne også blevet mere involveret i kampen for en bæredygtig natur med biodiversitet.

Hvis du ønsker svar på nogle af de mange spørgsmål, som involverer jagten, så står vi gerne til rådighed. Vi er drevet af vores interesse og fascination for naturen, og for jagten som for os befinder sig deri, og synes alle, at jagten har en vigtig og positiv rolle at spille for menneskets respekt for naturen.

Jægere besidder et stort ansvar, og det vil vi være med til, at gøre vores bedste for at præge på den bedst mulige måde.

Vi går ud fra, at jagten er kommet for at blive på grund af dens positive syn på naturen. Vi vil derfor gerne hjælpe unge, som har et stort ønske om at blive jægere, og fortælle om de muligheder der er for jagtfællesskab og jagter i Aulum Grove Jagtforening for nyjægere. Vi synes nemlig, at jagten sagtens kan være et fristed for vidt forskellige unge mennesker, som dog deler naturen og jagten som passion.

Hvordan bliver jeg jæger?

Vi i udvalget har mulighed for at hjælpe dig som jagtegnsaspirant inden den beståede jagtprøve, og efter den beståede jagtprøve som nyjæger.

Er du ung, og er du eller nogen du kender interesseret i at blive jæger? Hvis det er tilfældet, så kan vi dirigere dig hen til en af lokalområdets jagttegnslærere som du kan tage jagttegn hos.

Se nogle af de steder du kan tage jagttegn HER

Har du spørgsmål, kan du kontakt nyjægerudvalgets formand, find udvalgets kontaktinfo herunder.

Vi håber, at Aulum Grove Jagtforening kan være noget for dig som jagtinteresseret. Vores medlemsmuligheder kan findes under fanebladet ”Bliv medlem”.

Vi vil rigtig gerne inspirere flere unge til at blive dygtige jægere.

Går du med en drøm om at blive jæger men ikke er gammel nok endnu, har du mulighed for at komme og træne skydefærdigheder med hagl mod lerduer, som giver en fornemmelse af at skyde til forskelligt vildt, se mere om flugtskydning her

Vi håber, at vi tales ved.

Venlig hilsen

Nyjægerudvalget – AG Jagtforening

Under fanen “Lidt af hvert” kan i se hvad der sker i Aulum-Grove jagtforening, ud over jagt og flugtskydning, feks kan i se om klubhuset er lejet ud, eller om der sker noget andet i skoven end jagt.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)