T1 LokalHåndbog 2017
T2 - Roll Back Malaria - kunstkort
T3 Genbrugsbutikken på Facebook
 
8-06-17

Op ad bakke for Fælleslisten

I følge formanden for Fælleslisten til kommunalvalget i Herning Leif Hornshøj er listen udfordret på at finde kandidater, idet man foreløbig kun har de to kandidater Finn Rud Nielsen fra Aulum og Jens Kristian Bækgaard fra Vildbjerg, og formanden ser som kun 50 procents chance for, at Fælleslisten får et hold klar til efterårets kommunalvalg.
Man leder med lys og lygte efter nogle kandidater, men de hænger ikke på træerne, og Leif Hornshøj håber, at man efter sommerferien kan være klar med en håndfuld folk, som vil kæmpe for oplandet i Herning Kommune. for partiets anliggende er stadig højaktuelt, men man skal have de fem kandidater.
Kommunalvalget finder sted den 21. november, så tiden er ved at blive en udfordring, hvis Fælleslisten skal nå at få et hold klar til stemmesedlerne. Men Leif Hornshøj tror stadig, at man når det, og listen tager kontakt til lokale borgerforeninger i Herning Kommune.
Problemerne med Udkantsdanmark og udkantskommuner er ikke forsvundet. I følge TV MidtVest skal en kvinde hver anden uge køre 120 kilometer til Herning for at få taget en blodprøve, og det blot er ét ud af mange eksempler på, at borgerne i yderområderne oplever serviceforringelser. Fælleslisten vil arbejde for, at der også internt i kommunerne bliver holdt gang i tilbuddene i de små samfund.
I følge Leif Hornshøj er det de store byer, som trækker, så oplandet - Ørnhøj, Sørvad, Haderup og så videre bliver sorteper, og Fælleslistens kerneområde er at gøre opmærksom på og rykke ved den problemstilling.
(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Ønske om skatepark i Hodsager.
Hodsager Ungdoms- og Idrætsforening har den seneste tid arbejdet på at få en skatepark i byen og håb...
Byfest i Hodsager
Der er byfest i Hodsager de kommende fire dage. I følge en af de syv initiativtagere Michael Jørgens...
Flere piger lokkes til at spille fodbold
Næsten 180 piger fra Aulum-Hodsager Skole har i jagten på at samle den ødelagte klubnøgle været i sv...
Omfartsvejen ved Haderup
Vejdirektoratet har holdt infomøde om Haderup Omfartsvej med omkring 170 lokale tilhørere Haderup Ku...
7 års fødselsdag I Røde Kors
Aulum Røde Kors’ genbrugsbutik i Aulum har 7 års fødselsdag fredag 23. juni og markerer det ved hele...
ldre nyheder
H1 - LokalHåndbogen 2017