T1 - Kulturminder
T2 - Roll Back Malaria - kunstkort
T3 - Genbrugsbutikken Danmarksgade 70, Aulum
 
8-06-17

Op ad bakke for Fælleslisten

I følge formanden for Fælleslisten til kommunalvalget i Herning Leif Hornshøj er listen udfordret på at finde kandidater, idet man foreløbig kun har de to kandidater Finn Rud Nielsen fra Aulum og Jens Kristian Bækgaard fra Vildbjerg, og formanden ser som kun 50 procents chance for, at Fælleslisten får et hold klar til efterårets kommunalvalg.
Man leder med lys og lygte efter nogle kandidater, men de hænger ikke på træerne, og Leif Hornshøj håber, at man efter sommerferien kan være klar med en håndfuld folk, som vil kæmpe for oplandet i Herning Kommune. for partiets anliggende er stadig højaktuelt, men man skal have de fem kandidater.
Kommunalvalget finder sted den 21. november, så tiden er ved at blive en udfordring, hvis Fælleslisten skal nå at få et hold klar til stemmesedlerne. Men Leif Hornshøj tror stadig, at man når det, og listen tager kontakt til lokale borgerforeninger i Herning Kommune.
Problemerne med Udkantsdanmark og udkantskommuner er ikke forsvundet. I følge TV MidtVest skal en kvinde hver anden uge køre 120 kilometer til Herning for at få taget en blodprøve, og det blot er ét ud af mange eksempler på, at borgerne i yderområderne oplever serviceforringelser. Fælleslisten vil arbejde for, at der også internt i kommunerne bliver holdt gang i tilbuddene i de små samfund.
I følge Leif Hornshøj er det de store byer, som trækker, så oplandet - Ørnhøj, Sørvad, Haderup og så videre bliver sorteper, og Fælleslistens kerneområde er at gøre opmærksom på og rykke ved den problemstilling.
(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Byfesten i Haderup
Haderup Powerpull er det helt store trækplaster ved byfesten. I anledning af 10-årsjubilæet begynder...
Ænderne gav godt 8000 kroner
De seneste ti år har der været anderæs på Aulum Dyrskue, og Aulum Y’s Men’s Club og FDF Aulum havde ...
Nervepirrende affære
Præcis som sidste år blev Aulum Bike 2017 en nervepirrende affære. Flere af placeringerne blev afgjo...
Ny lokalredaktør
Siden 1. august har den 36-årige lokaljournalist Jacob Hove i avisens spalter overtaget stillingen s...
Flaskecentralens affald kan forblive der i mange år.
Virksomheden Midtjysk Flaskecentral MFC i Fårbæk får ikke hjælp fra Herning Kommune til afskærmning ...
ldre nyheder
H1 - Aulum Y's Men's Club