T1 - Kirkelig info
T2 Juletræer og pyntegrønt
T3 - Genbrugsbutikken Danmarksgade 70, Aulum
 
8-06-17

Op ad bakke for Fælleslisten

I følge formanden for Fælleslisten til kommunalvalget i Herning Leif Hornshøj er listen udfordret på at finde kandidater, idet man foreløbig kun har de to kandidater Finn Rud Nielsen fra Aulum og Jens Kristian Bækgaard fra Vildbjerg, og formanden ser som kun 50 procents chance for, at Fælleslisten får et hold klar til efterårets kommunalvalg.
Man leder med lys og lygte efter nogle kandidater, men de hænger ikke på træerne, og Leif Hornshøj håber, at man efter sommerferien kan være klar med en håndfuld folk, som vil kæmpe for oplandet i Herning Kommune. for partiets anliggende er stadig højaktuelt, men man skal have de fem kandidater.
Kommunalvalget finder sted den 21. november, så tiden er ved at blive en udfordring, hvis Fælleslisten skal nå at få et hold klar til stemmesedlerne. Men Leif Hornshøj tror stadig, at man når det, og listen tager kontakt til lokale borgerforeninger i Herning Kommune.
Problemerne med Udkantsdanmark og udkantskommuner er ikke forsvundet. I følge TV MidtVest skal en kvinde hver anden uge køre 120 kilometer til Herning for at få taget en blodprøve, og det blot er ét ud af mange eksempler på, at borgerne i yderområderne oplever serviceforringelser. Fælleslisten vil arbejde for, at der også internt i kommunerne bliver holdt gang i tilbuddene i de små samfund.
I følge Leif Hornshøj er det de store byer, som trækker, så oplandet - Ørnhøj, Sørvad, Haderup og så videre bliver sorteper, og Fælleslistens kerneområde er at gøre opmærksom på og rykke ved den problemstilling.
(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Nu er der igen kommet ny forsyning af nyfældede Normans-juletræer ...
Nu er der igen kommet ny forsyning af flotte nyfældede juletræer.
Træerne sælges i gården ved Købma...
Aulum Y's Men's Club sælger nu også juletræer
Aulum Y's Men's Club sælger nu også juletræer...
Træerne sælges i gården ved Købmandsgården, Danmar...
Store forbedringer i Hjemmeværnsgården.
Aulum Hjemmeværnsgård, der for 5 år siden blev overtaget af Aulum Revy og Amatørteaterforening og Au...
Ny sæson i Aulum Mølle
Aulum Mølle åbner efterårssæsonen tirsdag 5. september sangerinden Ann-Mette Elten, der i 1987 for a...
Café Hygge i missionshuset
Aulum missionshus er blevet et mødested for alle med lyst til at deltage i et socialt fællesskab i C...
ldre nyheder
H1 - LokalHåndbogen 2017