T1 - Kulturminder
NYHED - bannerannonce top
T3 - Købmandsgården
 
8-06-17

Pengepræmie faldt på et tørt sted.

Lions Club Aulum søgte sidste år vindere til pengepræmier i forbindelse med den årligt tilbagevendende nøgle- og skattekisteaktivitet, og det så ud til, at den også var gal igen i år. Men så kom manden med den »gyldne« nøgle forbi, mens man netop havde afsluttet.
Det begyndte på gademarkedet ved byfesten i Aulum i maj, og de, som ikke nåede det på gademarkedet, har kunnet afprøve deres nøgler i Sparekassen Thys filial i byen frem til i fredags. Men da der stadig var to lukkede kister, besluttede Lions Club at forlænge prøvefristen frem til 20. juni og flyttede kisterne fra sparekassen til Aulum Fritidscenter.
Men der skulle ikke gå længe, inden hovedpræmiens nye ejer var fundet. Alfred Kirk havde for andet år i træk glemt at prøve lykken med sine to nøgler inden for tidsfristen. Så da den var blevet forlænget, tænkte han, at han hellere lige måtte afprøve de to hængelåse, og det lykkedes ham at åbne den store kiste.
Alfred Kirk havde ikke nået at tænke videre over, hvad han skulle bruge de ekstra penge på. Men han opdrætter konkurrencegæs, og i nattens løb var en jagthund stukket af fra en naboejendom og lagde vejen forbi Alfred Kirks indhegnede gæs, og det har indtil videre resulteret i 12 døde fjerkræ, så pengene ser han som et lille plaster på såret.
Lions har hvert år 1000 nøgler til salg i forbindelse med konkurrencen. Onsdag morgen var over 100 nøgler stadig ikke prøvet af.

(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Gademarked i Aulum lørdag den 26. maj 2018
Købmandsgårdens lopper og genbrug har 20 års jubilæum.
Kronprinsen fylder 50.
Gademarked i Aulum l...
NYHED - Læs nyheder og aviser fra lokalområdet - klik herunder....
TV Midt-Vest: www.tvmidtvest.dk/nyheder
Lokalavisen: www.e-pages.dk/l...
LOKAL-HÅNDBOGEN 2018
Den nye udgave af Lokal-Håndbogen er nu udkommet og uddelt til alle husstande i Aulum-Haderup område...
Længere åbningstid i Genbrugsbutikken
Fra 1. januar 2018 udvides åbningstiden i Købmandsgårdens Genbrugsbutik. Der er nu åbent til ...
Glædelig jul og godt nytår
Lokalhåndbogen og Lokalnettet for Aulum-Haderup området ønsker alle en Glædelig jul og et godt ny...
ldre nyheder
H1 - Aulum Y's Men's Club