T1 - Borger info
T2 - Roll Back Malaria - støt kampen mod malaria
T3 Genbrugsbutikken på Facebook
 
13-06-17

Nybolig lukker forretningen i Aulum

Ejerne af Nybolig i Aulum Maja Tange og Karsten Dahl har efter lidt mere end ni år valgt at sælge forretningen til Kent Damgaard Jensen og Kent Thomsen, som ejer flere Nybolig-butikker med hovedafdeling i Skjern, men de får i det daglige ikke noget at gøre med forretningen i Aulum.
Maja Tange går på pension, og Karsten Dahl har valgt at finde en ny karriere, og forretningen varetages i stedet af Stig Wiberg Christensen, der begyndte som daglig leder i Nybolig i Videbæk den 1. juni. Skjern-folkene har netop overtaget den afdeling fra Maja Tange og Karsten Dahl.
Efter overtagelsen fra den 1. juli vil Nybolig-forretningen i Aulum ikke længere vil være åben, da de nye ejere ingen planer har om at have en bemandet butik i Aulum, da der i følge Kent Thomsen er for lidt salg til at bemande butikken, men man lukker ikke ned i Aulum, og butikken i Videbæk skal fremover have to mand fast til også at tage sig af forretningerne i Aulum. Det er især Videbæk-kontoret, der har været attraktivt for de nye ejere.
Aulum er lidt i den nordlige ende, men det er et spændende område, som også ligger tæt på Videbæk-afdeling, og i følge Kent Thomsen er der ud over boliger til salg også lavet aftaler med entreprenører, som vil bygge i området., men selv om Kent Thomsen ikke mener, der er salg nok i Aulum til en bemandet butik, har han gode fornemmelser for fremtidens boligsalg i området. Man håber, at der med motorvejen og forskellige andre ting også vil ske en udvikling i Aulum.

(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Ønske om skatepark i Hodsager.
Hodsager Ungdoms- og Idrætsforening har den seneste tid arbejdet på at få en skatepark i byen og håb...
Byfest i Hodsager
Der er byfest i Hodsager de kommende fire dage. I følge en af de syv initiativtagere Michael Jørgens...
Flere piger lokkes til at spille fodbold
Næsten 180 piger fra Aulum-Hodsager Skole har i jagten på at samle den ødelagte klubnøgle været i sv...
Omfartsvejen ved Haderup
Vejdirektoratet har holdt infomøde om Haderup Omfartsvej med omkring 170 lokale tilhørere Haderup Ku...
7 års fødselsdag I Røde Kors
Aulum Røde Kors’ genbrugsbutik i Aulum har 7 års fødselsdag fredag 23. juni og markerer det ved hele...
ldre nyheder
H1 - Aulum Y's Men's Club