T1 - Naturoplevelser
T2 - Roll Back Malaria - støt kampen mod malaria
T3 - Genbrugsbutikken Danmarksgade 70, Aulum
 
13-06-17

Nybolig lukker forretningen i Aulum

Ejerne af Nybolig i Aulum Maja Tange og Karsten Dahl har efter lidt mere end ni år valgt at sælge forretningen til Kent Damgaard Jensen og Kent Thomsen, som ejer flere Nybolig-butikker med hovedafdeling i Skjern, men de får i det daglige ikke noget at gøre med forretningen i Aulum.
Maja Tange går på pension, og Karsten Dahl har valgt at finde en ny karriere, og forretningen varetages i stedet af Stig Wiberg Christensen, der begyndte som daglig leder i Nybolig i Videbæk den 1. juni. Skjern-folkene har netop overtaget den afdeling fra Maja Tange og Karsten Dahl.
Efter overtagelsen fra den 1. juli vil Nybolig-forretningen i Aulum ikke længere vil være åben, da de nye ejere ingen planer har om at have en bemandet butik i Aulum, da der i følge Kent Thomsen er for lidt salg til at bemande butikken, men man lukker ikke ned i Aulum, og butikken i Videbæk skal fremover have to mand fast til også at tage sig af forretningerne i Aulum. Det er især Videbæk-kontoret, der har været attraktivt for de nye ejere.
Aulum er lidt i den nordlige ende, men det er et spændende område, som også ligger tæt på Videbæk-afdeling, og i følge Kent Thomsen er der ud over boliger til salg også lavet aftaler med entreprenører, som vil bygge i området., men selv om Kent Thomsen ikke mener, der er salg nok i Aulum til en bemandet butik, har han gode fornemmelser for fremtidens boligsalg i området. Man håber, at der med motorvejen og forskellige andre ting også vil ske en udvikling i Aulum.

(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
Gademarked i Aulum lørdag den 26. maj 2018
Købmandsgårdens lopper og genbrug har 20 års jubilæum.
Kronprinsen fylder 50.
Gademarked i Aulum l...
NYHED - Læs nyheder og aviser fra lokalområdet - klik herunder....
TV Midt-Vest: www.tvmidtvest.dk/nyheder
Lokalavisen: www.e-pages.dk/l...
LOKAL-HÅNDBOGEN 2018
Den nye udgave af Lokal-Håndbogen er nu udkommet og uddelt til alle husstande i Aulum-Haderup område...
Længere åbningstid i Genbrugsbutikken
Fra 1. januar 2018 udvides åbningstiden i Købmandsgårdens Genbrugsbutik. Der er nu åbent til ...
Glædelig jul og godt nytår
Lokalhåndbogen og Lokalnettet for Aulum-Haderup området ønsker alle en Glædelig jul og et godt ny...
ldre nyheder
H1 - LokalHåndbogen 2018