Vi starter sæsonen 2019/2020 d. 1/10-2019

Vi har skydning/træning hver tirsdag fra kl. 18,00 og hver torsdag fra kl. 18,30

I kontingenten for børn- og junior skytter, er der 4 skydestævner inkluderet i prisen, disse stævner kan ses i kalenderen herunder

Er det første gang du kommer i Aulum Skytteforening, kan du læse lidt om os HER

Vi glæder os til at se dig

 

Skydesportens Dag 2019

 

Er du frisk på en udfordring?

Prøv kræfter med skydning til Skydesportens Dag!

Tag hele familien med til Skydesportens Dag i efterårsferien. Det er gratis, og vi garanterer en sjov, spændende og udfordrende dag på skydebanen.

Har du lyst til at prøve at skyde?

Så har du nu chancen til Skydesportens Dag lørdag den 12. oktober 2019 mellem kl. 10.00 – 15.00.

Mød op på klubbens baner i Aulum Fritidscenter på Markedspladsen 10, 7490 Aulum  og prøv at skyde med riffel eller pistol. Du bliver klogere på, hvad skydesport går ud på, oplever fællesskabet i vores forening og får en sjov og spændende dag med masser af udfordringer.

Vi sørger for, at du bliver undervist af erfarne instruktører og låner dig alt det nødvendige udstyr. Det eneste du skal huske er at medbringe er billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.

Skydesportens Dag er for hele familien, og alle kan være med uanset alder og fysik. Både børnefamilier og bedsteforældre er velkomne, det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Du er velkommen til at kontakte Erik Bukalo på tlf. 21292453, hvis du vil vide mere. Du kan også læse mere om Skydesportens Dag her.

Vi glæder os til at se dig!

Generalforsamling i Aulum Skytteforening mandag d. 28/10-2019 kl. 18,30.
I kan tilmelde jer ved kassen i skyttelokalet, eller via sms til Erik Bukalo på tlf. 21292453, eller Flemming Kristensen på tlf. 21241162.
Da vi jo skal have lidt godt til maven, og Polle kan nå at lave det, skal vi have jeres tilmelding senest torsdag d. 24/10-2019
Vedtægterne for Aulum Skytteforening kan i se HER
Mvh
Bestyrelsen
Sortér efter måned

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Det betyder, at det aldrig bliver helt godt, når du klikker rundt herinde - og det er jo ærgerligt! Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

FirefoxFirefox ChromeChrome OperaOpera SafariSafari EdgeEdge