Hvem er vi
Aulum skytteforening er en forening, hvor medlemmerne kan dyrke skydning som idræt.
​Vi tilbyder riffelskydning på 10 og 15 meter, samt pistolskydning på 10 og 15 meter.
Vi er en forening med et godt socialt samvær.
En forening med dygtige engagerede trænere.
En forening hvor hele familien kan være sammen om at skyde: Børn, forældre og bedsteforældre kan dyrke skydning sammen på tværs af forskellige køn, alder og evner.
​Du finder os i Aulum Fritidscenter, som ligger HER
Har du lyst til at prøve kræfter med skydesporten, så står vores uddannede instruktører klar til at hjælpe dig.
På vores 10 og 15 m anlæg er det muligt at skyde med cal. 22 gevær, cal. 22 pistol, samt luftgevær og luftpistol.
Vi træner riffelskydning hver tirsdag fra kl. 18,00 for børne- og junior skytter, og fra kl. 19,30 på  mix-hold træner vi riffel og pistolskydning, samt hver torsdag skydes der riffel og pistolskydning fra kl. 18,30, her er det for dem som kan klare sig selv, MEN vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.
Se de forskellige hold på siden Kontingent / Priser
Det eneste du skal gøre, er at møde op og spørge os nede på skydebanen.
Vi går meget op i sikkerhed på vores skydebane, og vores uddannede skydeledere og banekommandørere sørger for at sikkerheden er i top.
Hvorfor skydning?

Skydning er en sport for hele familien, hvor du – ud over at have det hyggeligt og sjovt sammen med de andre skytter – lærer at forbedre din koncentration, og at have fokus på en ting af gangen. Vi har skydning med riffel og pistol på kaliber 22 og på luft, på kaliber 22 skydes der på 15 m baner, hvor der på luft skydes både på 10 m og 15 m baner.

Vi skyder på selvmarkerende skiver, dvs. man skyder ind i en ramme med en masse laserstråler som måler den nøjagtige placering af skuddet, og i samme splitsekund vises skuddet på skærmen som står på bordet ved skytten.

Riffelskydning – En serieskydning består typisk af 5 prøveskud, samt 20 gældende skud, dvs. man typisk bruger 25 skud på en træning.

Pistolskydning – En serieskydning består typisk af 5 prøveskud, samt 30 gældende skud, dvs. man typisk bruger 35 skud på en træning.

Du kan både skyde for hyggens skyld eller deltage i konkurrencer.

Hvem kan deltage ?

Skydning er for alle aldre, både unge og veteraner, alle nye skytter får hjælp af en af vores uddannede trænere, indtil vi er sikker på at du kan begå dig sikkerhedsmæssigt på skydebanen.
Du kan starte med at skyde riffel fra du er ca. 7 år.

Pistol kræver at du er lidt ældre.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du starter med at skyde behøver du ikke købe en masse udstyr, feks. riffel, høreværn og jakke, alt du skal bruge har vi på skydebanen, du skal blot møde op.

Første gang?

Når vi færdes på en skydebane er der visse sikkerhedsregler som skal overholdes, dem vi vil bede jer læse inden du kommer på skydebanen første gang, sikkerhedsreglerne kan ses via linket HER eller download sikkerhedsreglementet nederst på denne side

Når du kommer første gang, bedes du downloade skemaet “Ny skytte” og tage det med på skydebanen den første dag, husk også gyldig billede id, som skal fremvises iflg. den nye våbenlov, hent listen “Ny skytte” nederst på denne side

 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)