Junior Volleyball
Spændende Træning, Fantastisk Fællesskab og Sjov Udvikling!

Er du klar til at tage del i en sport, der kombinerer spænding, fællesskab og personlig udvikling? Junior volleyball er den perfekte aktivitet for unge, der ønsker at have det sjovt, få nye venner og forbedre deres sportslige evner. Her er hvorfor du skal prøve junior volleyball:

Spændende Træning – Hver Gang!
Glem kedelige træningssessioner! Med junior volleyball er hver træning en ny og spændende udfordring. Vores trænere sikrer, at der altid er variation i øvelserne, så du aldrig keder dig. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren spiller, vil træningen altid være sjov og engagerende.

Fantastisk Fællesskab på Tværs af Årgange
Volleyball handler ikke kun om spillet på banen – det handler også om det fantastiske fællesskab udenfor banen. Hos os er der en stærk følelse af fællesskab på tværs af alle årgange. Du vil hurtigt få nye venner og lære af dem, der er ældre og mere erfarne. Sammen skaber vi en støttende og inkluderende atmosfære, hvor alle føler sig velkomne.

En God Omgang Hygge
Volleyball er ikke kun hårdt arbejde; det er også en god omgang hygge. Vi sørger for, at der er masser af sociale aktiviteter og tid til at slappe af sammen. Fra hyggelige aftener til sjove holdudflugter, er der altid noget at se frem til. Det er en sport, hvor der er plads til grin og gode stunder både på og udenfor banen.

Spillet Udvikler Sig i Forhold til Dine Evner
Det fantastiske ved volleyball er, at spillet udvikler sig i takt med dine evner. Vores trænere arbejder tæt sammen med hver enkelt spiller for at sikre, at du hele tiden bliver udfordret og forbedrer dine færdigheder. Uanset om du lige er startet eller har spillet i årevis, vil du opleve, at du konstant lærer nye ting og bliver en bedre spiller.

Hvor, Hvornår og Hvordan

  • Træningssted: Aulum Fritidscenter
  • Træningstid: Hver torsdag fra kl. 16:00 til 16:50
  • Alder for Deltagere: 10 – 15 år
  • Krav til Deltagere: Ingenting overhovedet! Det eneste, du behøver, er træningstøj og et sæt indendørssko.

Prøv Junior Volleyball Nu!
Så hvad venter du på? Junior volleyball er den perfekte sport for dig, der ønsker at kombinere spænding, fællesskab og personlig udvikling. Kom og vær en del af vores hold!

Vi glæder os til at se dig på banen!

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)