Velkommen til AG Gymnastik

Aulum Gymnastik forening er en gammel og veletableret forening som startede op i 1894.

Vi tilbyder gymnastik og motion for både børn, unge og voksne. Allerede fra 1,5 år er der mulighed for at lave gymnastik sammen med mor og far. Som 3 årig er det mulighed at opleve gymnastikken på egen ben. Vi har også forskellige voksen hold som bla. Zumba, Kvinder 50+, AG Aktive Senior og SMART-Training 60+.

Vi tilbyder følgende 15 hold: Mor/Far/Barn, Bobler, Springbøller, Discogym, Rul og Rytme, Spring 1, Spring 2, Spring 3, Rytme Junior, Rytme, Zumba, Kvinder 50+, AG Aktive Senior og  SMART-Training 60+

NYHED FOR SÆSON 2022/2023 Rope Skipping.

Alder: 7 år og op Rope Skipping er for dig, som synes det er sjovt at sjippe, og som godt kunne tænke sig at blive endnu bedre. Rope skipping er tempofyldt sjipning, der udfordre både koordination og kondition. Og så er det sjovt. Der sjippes både med et og to tove. Der skal bæres indendørssko. Det er et krav at eleven kan sjippe minimum fem hop inden start.

Vores gymnastiksæson starter hvert år i september og slutter i normalt i marts med en fantastisk forårs opvisning. En dejlig dag, hvor året anstrengelser bliver delt og vist frem for familien og bekendte. Som noget nyt vil der i år være 5 forårshold. Boblerne 3-4 år,  Rope Skipping 7-99 år, TikTok dans 8-14 år, Sprin1 0-3 kl. og Spring 3 6-9 kl. Det bliver 10 gange fra uge 12 til og med uge 22. Ingen træning i påskeferien.

Gymnastikopvisning
FORÅRSOPVISNING I AULUM!
Den 19. marts kl. 9.00.
Vi kunne i år præsentere over 200 børn fra 9 af gymnastikforeningens egne hold på gulvet med både rytmisk gymnastik, spring og sjipning.
Vi får besøg af Staby Idrætsefterskole, Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole og Hammerum Herreds Ynglingehold.
Så der var fuld gas på gymnastikken!
Dørene åbner kl. 8.30.
Vi tager mobilepay eller lige penge (voksne 60 kr. børn 30 kr.)
Alle er velkomne!

Aulum Gymnastikforening

I 2017 åbnede Multihallen i Aulum Fritidscenter. I den forbindelse fik vi også vores springgrav. Her ses den opstillet og afprøvet af PE Redskaber.

Vi er rigtig glade for, at kunne tilbyde vores gymnaster muligheden for brug af springgraven og muligheden for at dygtiggøre sig endnu mere.

Kunne du tænke dig at være træner / hjælpetræner

Kunne du tænke dig at gøre en forskel indenfor gymnastikken. Vi vil tilbyde løn, kursus og en masse godt humør som du ville blive smitte af.

Så kontakt formanden Gitte Egebjerg Lind på 4046 3882.

Sortér efter måned

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)