Velkommen

Aulum Gymnastik forening er en gammel og veletableret forening som startede op i 1894.

Vi tilbyder gymnastik og motion for både børn, unge og voksne. Allerede fra 1,5 år er der mulighed for at lave gymnastik sammen med mor og far. Som 3 årig er det mulighed at opleve gymnastikken på egen ben. Vi har også forskellige voksen hold som bla. Zumba, Kvinder 50+ og Spring 16+ (NYHED).

Vi tilbyder følgende 13 hold: Mor/Far/Barn, Bobler m. forældre, Bobler, Springbøller, Discogym, Hoppeloppetøzer, Spring 1, Spring 2, Rytme Junior (NYHED), Rytme (NYHED), Spring 16+ (NYHED), Zumba og Kvinder 50+

Vores gymnastiksæson starter hvert år i september og slutter i marts med en fantastisk forårsopvisning. En dejlig dag hvor året anstrengelser bliver delt og vist frem for familien og bekendte.

 

Gymnastik Opvisning
Opdateret d. 11. marts
AFLYST

I AG følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger som netop er offentliggjort på pressemøde d. 11. marts med Statsminister Mette Frederiksen. Dvs. at fra og med torsdag d. 12. marts bliver ALLE aktiviteter lukket ned i AG. Det gælder for ALLE aktiviteter indenfor Gymnastik, Badminton, Tennis, Dans, Løb, Volleyball samt ALLE aktiviteter indenfor Motion og fitness (inklusiv Motions centeret). Bemærk at det også omfatter vores store Gymnastikopvisning d. 22. marts.

Læs mere her >

 


Søndag d. 22. marts 2020 kl. 9.30

Så er programmet så småt ved at være klar til vores lokale gymnastikopvisning. Vores seje gymnaster og trænere har igennem hele sæsonen øvet sig og er nu klar til at vise jer, hvad de har lært.
Vi kan i år også præsentere 4 gæste hold, som vi håber I vil tage godt imod. 🙂

  • Staby Idrætsefterskole
  • Bøvling Idrætsefterskole
  • Mejdal Halgård Mix
  • Brejninggård Efterskole gl. elevhold

Dørene åbner kl 9.00 🙂

Der åbnes for tilmeldinger til alle hold lørdag d. 10. august 2019 kl. 17.00
Jubilæums opvisning

Den 4. maj afholdte vi 125 års jubilæum i gymnastik foreningen.

Denne dag havde vi 5 fantastiske hold som kom og lavede gymnastikopvisning – Brejninggaard Efterskole, Rytmegården, De Lokale Helte, De Rutinerede Piger og Holstebro Rep.

Efter opvisningerne lavede Brejninggaard Efterskole workshop for alle både børn og voksne.

Vi havde en fantastisk dag med ca. 220 publikum.

 

Kunne du tænke dig at være træner / hjælpetræner

kunne du tænke dig at gøre en forskel indenfor gymnastikken. Vi vil tilbyde løn, Kursus og en masse humør som du ville blive smitte af.

Så kontakt formanden Anna Marie Lauridsen på 26182062

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)