Vi åbner for tilmeldinger lørdag d. 14. august 2021 kl. 17.00!
Velkommen til AG Gymnastik

Aulum Gymnastik forening er en gammel og veletableret forening som startede op i 1894.

Vi tilbyder gymnastik og motion for både børn, unge og voksne. Allerede fra 1,5 år er der mulighed for at lave gymnastik sammen med mor og far. Som 3 årig er det mulighed at opleve gymnastikken på egen ben. Vi har også forskellige voksen hold som bla. Zumba, Kvinder 50+, AG Aktive Senior og SMART-Training 60+.

Vi tilbyder følgende 14 hold: Mor/Far/Barn, Bobler, Springbøller, Discogym, Hoppeloppetøzer, Spring 1, Spring 2, Rytme Junior, Rytme, Spring 16+, Zumba, Kvinder 50+, AG Aktive Senior og NYHED SMART-Training 60+

Vores gymnastiksæson starter hvert år i september og slutter i marts med en fantastisk forårs opvisning. En dejlig dag, hvor året anstrengelser bliver delt og vist frem for familien og bekendte.

NYHED!!!

Som noget nyt i år kan vi tilbyder SMART-Training 60+.

Er du 60+, vil du have stimuleret ny energi og fleksibilitet i hjernens evne til at udføre kendte øvelser og samtidig gør hjernen parat til at udføre nye processer, så er dette hold måske noget for dig. Anne Mette er klar, er du? 🙂

I 2017 åbnede Multihallen i Aulum Fritidscenter. I den forbindelse fik vi også vores springgrav. Her ses den opstillet og afprøvet af PE Redskaber.

Vi er rigtig glade for, at kunne tilbyde vores gymnaster muligheden for brug af springgraven og muligheden for at dygtiggøre sig endnu mere.

Kunne du tænke dig at være træner / hjælpetræner

Kunne du tænke dig at gøre en forskel indenfor gymnastikken. Vi vil tilbyde løn, kursus og en masse godt humør som du ville blive smitte af.

Så kontakt formanden Rikke Rudbeck Jørgensen på 2812 6108.

Sortér efter måned

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)