Velkommen til AG Gymnastik

Aulum Gymnastik forening er en gammel og veletableret forening som startede op i 1894.

Vi tilbyder gymnastik og motion for både børn, unge og voksne. Allerede fra 1,5 år er der mulighed for at lave gymnastik sammen med mor og far. Som 3 årig er det mulighed at opleve gymnastikken på egen ben. Vi har også forskellige voksen hold som bla. Zumba, Kvinder 50+ og AG Aktive Senior.

Vi tilbyder følgende 15 hold: Mor/Far/Barn, Bobler, Springbøller, Mini MGP, MGP dans, TikTok dans, Rope Skipping for begynder og for Øvede, Spring 1, Spring 2, Spring 3, Rytme, Zumba, Kvinder 50+, AG Aktive Senior.

NYHED FOR SÆSON 2023/2024 TikTok dans

TikTok/dans er et nyt koncept, hvor vi både skal lære de populære sekvenser fra TikTok, lave vores egne, bygge oven på og sætte det hele sammen i længere sekvenser. Vi poster i første omgang ikke noget, da vi bare skal have det sjovt og lege med lip sync og attitude. Holdet vil blive trænet af Katrine og aldersgruppe er vejledende 3-5 klasse.

Vi starter op efter sommerferien i uge 38 og har sidste træning i uge 11 (Der er ikke træning i uge 42, december og uge 7) og slutter af med en fantastisk forårs opvisning, Søndag d. 16 marts 2025. En dejlig dag, hvor året anstrengelser bliver delt og vist frem for familien og bekendte.

Der åbnes for tilmeldinger lørdag d. 10.8.24 kl. 17.00

Gymnastikopvisning
FORÅRSOPVISNING I AULUM!
Den. 17 marts 2024
Havde vi i år besøg af Vedersø og DHE Idrætsefterskoler.
Vi kunnen i 2024 præsentere over 200 børn fra 12 af gymnastikforeningens egne hold på gulvet med både rytmisk gymnastik, spring og sjipning.
Så der var fuld gas på gymnastikken!

I 2017 åbnede Multihallen i Aulum Fritidscenter. I den forbindelse fik vi også vores springgrav. Her ses den opstillet og afprøvet af PE Redskaber.

Vi er rigtig glade for, at kunne tilbyde vores gymnaster muligheden for brug af springgraven og muligheden for at dygtiggøre sig endnu mere.

Kunne du tænke dig at være træner / hjælpetræner

Kunne du tænke dig at gøre en forskel indenfor gymnastikken. Vi vil tilbyde kursus og en masse godt humør som du ville blive smitte af.

Så kontakt formanden Gitte Egebjerg Lind på 4046 3882.

Sortér efter måned

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)