Velkommen til AG Gymnastik

Aulum Gymnastik forening er en gammel og veletableret forening som startede op i 1894.

Vi tilbyder gymnastik og motion for både børn, unge og voksne. Allerede fra 1,5 år er der mulighed for at lave gymnastik sammen med mor og far. Som 3 årig er det mulighed at opleve gymnastikken på egen ben. Vi har også forskellige voksen hold som bla. Zumba, Kvinder 50+ og Spring 16+.

Vi tilbyder følgende 12 hold: Mor/Far/Barn, Bobler, Springbøller, Discogym, Hoppeloppetøzer, Spring 1, Spring 2, Rytme Junior, Rytme, Spring 16+, Zumba og Kvinder 50+

Vores gymnastiksæson starter hvert år i september og slutter i marts med en fantastisk forårs opvisning. En dejlig dag, hvor året anstrengelser bliver delt og vist frem for familien og bekendte.

Gymnastikafslutning

Pga. Covid19 har vi ikke kunne afholde gymnastikopvisning som vi plejer. I år har vi valgt at holde en lille afslutning for vores gymnaster, som alle nød i fulde drag. Vi glæder os til at se jer alle igen til næste sæson!

God sommer – hilsner fra Bestyrelsen 🙂

I 2017 åbnede Multihallen i Aulum Fritidscenter. I den forbindelse fik vi også vores springgrav. Her ses den opstillet og afprøvet af PE Redskaber.

Vi er rigtig glade for, at kunne tilbyde vores gymnaster muligheden for brug af springgraven og muligheden for at dygtiggøre sig endnu mere.

Kunne du tænke dig at være træner / hjælpetræner

Kunne du tænke dig at gøre en forskel indenfor gymnastikken. Vi vil tilbyde løn, kursus og en masse godt humør som du ville blive smitte af.

Så kontakt formanden Rikke Rudbeck Jørgensen på 2812 6108.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)