Velkommen til AG Gymnastik

Aulum Gymnastik forening er en gammel og veletableret forening som startede op i 1894.

Vi tilbyder gymnastik og motion for både børn, unge og voksne. Allerede fra 1,5 år er der mulighed for at lave gymnastik sammen med mor og far. Som 3 årig er det mulighed at opleve gymnastikken på egen ben. Vi har også forskellige voksen hold som bla. Zumba, Kvinder 50+, AG Aktive Senior og SMART-Training 60+.

Vi tilbyder følgende 15 hold: Mor/Far/Barn, Bobler, Springbøller, Discogym, Rul og Rytme, Spring 1, Spring 2, Spring 3, Rytme Junior, Rytme, Zumba, Kvinder 50+, AG Aktive Senior og  SMART-Training 60+

NYHED FOR SÆSON 2022/2023 Rope Skipping.

Alder: 7 år og op Rope Skipping er for dig, som synes det er sjovt at sjippe, og som godt kunne tænke sig at blive endnu bedre. Rope skipping er tempofyldt sjipning, der udfordre både koordination og kondition. Og så er det sjovt. Der sjippes både med et og to tove. Der skal bæres indendørssko. Det er et krav at eleven kan sjippe minimum fem hop inden start.

Vores gymnastiksæson starter hvert år i september og slutter i marts med en fantastisk forårs opvisning. En dejlig dag, hvor året anstrengelser bliver delt og vist frem for familien og bekendte. Holdtider bliver offentliggjorte torsdag d. 11.8.22 og der åbnes for tilmeldinger Lørdag d. 13.8.22 kl 17.00

Gymnastikopvisning

Den 20. marts 2022 afholdte vi vores længe ventede gymnastikopvisning. En super god dag i gymnastikkens tegn. Vi havde fornøjelsen af, at have besøge af Staby Idrætsefterskole, Rope Skipping og AG Dans. Derudover havde vi 10 af vores egen hold på gulvet i aldersgruppen 1,5 år – 16 år.

I 2017 åbnede Multihallen i Aulum Fritidscenter. I den forbindelse fik vi også vores springgrav. Her ses den opstillet og afprøvet af PE Redskaber.

Vi er rigtig glade for, at kunne tilbyde vores gymnaster muligheden for brug af springgraven og muligheden for at dygtiggøre sig endnu mere.

Kunne du tænke dig at være træner / hjælpetræner

Kunne du tænke dig at gøre en forskel indenfor gymnastikken. Vi vil tilbyde løn, kursus og en masse godt humør som du ville blive smitte af.

Så kontakt formanden Gitte Egebjerg Lind på 4046 3882.

Sortér efter måned

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)