Fest på “fremmed jord” – Når AG-linedancers tager på eventyr!

Den 3. maj 2024 havde vi i AG-Dans (aka AG-linedance) en helt fantastisk og uforglemmelig aften. Vi var inviteret til en spektakulær linedance fest hos vores dejlige dansekollegaer i Wild West Linedance i Skjern, som fejrede deres imponerende 20-års jubilæum. Det var en aften fyldt med glæde, dans og masser af hyggeligt samvær!

En aften i festens tegn
Da vi trådte ind i det smukt pyntede lokale, blev vi straks imponeret over den overdådige udsmykning. Bordene var prydet med elegante vinglas og kunstfærdigt foldede servietter – virkelig flot og festligt! Det satte virkelig stemningen lige fra start, og kimen for en vidunderlig aften var lagt.

Og dertil kommer at danselisten denne aften var intet mindre end fantastisk. Vi dansede hele aftenen igennem til en række skønne danse – også selvom vi ikke kendte dem i forvejen. Det var tydeligt, at alle havde en fest på dansegulvet, og energien var smittende. Det er også derfor der ikke er så mange billeder af folk der danser – vi var jo selv på gulvet hele tiden 😉

12000 skridt, men intet vægttab… 
Vi blev SÅ forkælet med en overdådig pizzabuffet, en lækker kagebuffet og masser af slik. Selvom jeg nåede op på knap 12.000 skridt på dansegulvet den aften, var der ingen fare for, at jeg smed noget at mit reserve-sul – vi blev virkelig godt sørget for!

Vi var otte dansere afsted fra AG-linedancers, og vores betænksomme instruktør havde sågar sørget for en fredagsslikpose til hver af os – en dejlig gestus, som vagt gode minder. Det er jo altså ret tit man får en slikpose længere (læs: i vores alder).

“Fremmed Jord – sikke da et underligt udtryk!”
Linedanceklubber arrangerer ofte storslåede danseaftener eller -dage, også kendt som træf, hvor dansere fra forskellige klubber mødes og danser sammen. Disse begivenheder er en enestående måde at dele glæden ved linedance på. Som regel tilbydes der lækker mad, og der er boder, hvor man kan købe alt fra tøj og sko til helseprodukter.

En af de mest vidunderlige ting ved linedance er, at den samme koreografi kan blive udlært i mange klubber. Når vi så mødes til træf, kan vi alle danse sammen, selvom vi kommer fra forskellige steder. Det er en helt utrolig følelse at stå 100 mennesker på dansegulvet sammen, når man er vant til 15 hjemme i klubben. Det skaber en magisk stemning og det er en berigende oplevelse at møde nye mennesker, lære forskellige danse og udvide vores linedance-netværk. Det giver os en følelse af samhørighed på tværs af klubber og regioner.

Derfor et det faktisk fjollet at bruge udtrykket “Fremmed Jord” når dansegulvet er fyldt med venner man blot ikke har snakket med endnu.

Tilbage til Skjern… Alt i alt var det en uforglemmelig aften fyldt med glæde, dans, god mad og fantastisk selskab. Vi glæder os allerede til næste gang, vi kan tage på eventyr og danse på “fremmed jord” igen.

Tak til Wild West Linedance for en enestående fest og stort tillykke med de 20 år – vi glæder os til mange flere fælles danseoplevelser i fremtiden! Fremmed jord er slet ikke så fremmed endda 🙂

Vi ses på dansegulvet!

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)