Velkommen til AG Tennis

AG Tennis blev etableret den 12. maj 1987 som en del af Aulum Gymnastikforening. Vi har altid tid og plads til nye medlemmer.

Hvis du ikke har spillet tennis før vil du når du melder dig ind blive tilbudt en introduktion til sporten.

Vi har gode faciliteter med nyere baner som blev anlagt i 2016 ved sports-anlægget bag byens fritidscenter AFC. Ved banerne ligger vores anlæg som danner rammen om arrangementer i årets løb.

Såfremt man i sommersæsonen ønsker at leje en bane (uden at være medlem), kan dette ske for 100 kr. pr. time – henvendelse primært til John, som sørger for (op)-låsning.

Bestyrelsen har besluttet at i skolesommerferien kan forældre (med medlemskab til tennisafdelingen) uden betaling spille med børn/børnebørn.

Automatisk vanding:
I klubhusets depotrum er installeret automatisk vandingsanlæg af typen Hunter SRC Plus, som aktiveres ved sæsonstart (og deaktiveres typisk i september/oktober måned) dermed vandes tidligt hver morgen. Herudover bør medlemmerne – specielt i starten af sæsonen, efter kampen når banerne er fejet – aktivere vandingen, hvilket sker fra klubhuset (lige inden for døren til højre).
På taget af klubhuset er monteret en føler, som styrer at processen ikke igangsættes ved nedbør.

Køb af bolde (Head Tour):
Bolde kan købes ved henvendelse (primært) til John – afregning via mobilepay, se nedenfor.

Banernes brug:
Anvend altid tennissko for at undgå at lave huller i banen.
Efter brug, skal banerne eventuelt jævnes ud for huller, og herefter bruges kost eller slæbenet til yderligere at jævne banerne – bemærk for at undgå ukrudtsdannelse, køres helt ud til hegnet.

MobilePay: Køb af bolde mm.
KAN IKKE bruges ved tilmelding 

Sortér efter måned

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)