AG Badminton motionister

Er I en flok venner/naboer der har lyst til at spille badminton i Aulum, er der rig mulighed for dette. Vi spiller mandag, onsdag og torsdag. Man har banen til rådighed i en hel time. Nogle gange skal man selv sætte net op og/eller ned, da der kan være andre sportsgrene der skal bruge hallen. Her er det vigtigt at pointere, at nettene først må sættes op, når timen starter, og skal være taget ned, når timen slutter. Har man spillet badminton i den foregående sæson, er man garanteret den samme bane (hvis man er interesseret i det) året efter, med mindre der bliver lavet om i haltiderne. Så kan vi være nødt til at flytte nogle baner til andre tidspunkter.

Prisen for en bane er 1500 kr. for hele sæsonen, som løber fra september til april. Prisen er uanset om man er 2 eller 4-5 spillere.

 

Sæson 2019/20 starter 2. september 2019. 

Der bliver ingen ændringer i spilletiderne i år i forhold til sidste år, men som noget nyt, tilbyder vi nu baner om fredagen. Her kan der bookes baner ml. 16-22.

Se nedenfor på banefordelingen hvornår der er ledige baner.

Betaling kan ske til reg. nr: 7617. Kontonr: 1003312 ved tilmelding eller på tilmeldingsdagen, som er den 26. august fra 17.00-18.00. Her kan der betales med mobilepay og kontanter. Prisen er stadig 1500 kr. pr. bane.

Har du lyst til at spille badminton i AG Badminton er du mere end velkommen til at kontakte Winnie.

Vi glæder os til at se jer.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)