AG Badminton motionister

Er I en flok venner/naboer der har lyst til at spille badminton i Aulum, er der rig mulighed for dette. Vi spiller mandag, onsdag og torsdag. Man har banen til rådighed i en hel time. Nogle gange skal man selv sætte net op og/eller ned, da der kan være andre sportsgrene der skal bruge hallen. Her er det vigtigt at pointere, at nettene først må sættes op, når timen starter, og skal være taget ned, når timen slutter. Har man spillet badminton i den foregående sæson, er man garanteret den samme bane (hvis man er interesseret i det) året efter, med mindre der bliver lavet om i haltiderne. Så kan vi være nødt til at flytte nogle baner til andre tidspunkter.

Prisen for en bane er 1500 kr. for hele sæsonen, som løber fra september til april. Prisen er uanset om man er 2 eller 4-5 spillere.

 

Den nye sæson 2019/20 starter 2. september 2019. 

Som altid har I der spillede sidste år førsteret på den samme bane. Derfor skal jeg høre fra en af spillerne på hver bane, om I stadig vil beholde banen. Sidste frist for dette er den 22. august. Hører jeg ikke fra jer senest denne dag, bliver banen udbudt til andre interesserede. Ønsker I ikke banen mere, vil jeg også gerne lige have en mail 🙂 Mail til wfacius@gmail.com

Der bliver ingen ændringer i spilletiderne i år, men som noget nyt, tilbyder vi nu baner om fredagen. Her kan der bookes baner ml. 16-22.

Betaling kan ske til reg. nr: 7617. Kontonr: 1003312 ved tilmelding eller på tilmeldingsdagen, som er den 26. august fra 17.00-18.00. Her kan der betales med mobilepay og kontanter. Prisen er stadig 1500 kr. pr. bane.

Hvis der kommer nye spillere på holdet, skal I huske at skrive alle deres oplysninger i mailen. Navn, adresse, mail, mobilnummer og fødselsdato.

Har du ikke tidligere spillet badminton i AG Badminton er du mere end velkommen til at kontakte Winnie efter den 23. august.

Vi glæder os til at se jer.