AG Badminton motionister

Er I en flok venner/naboer der har lyst til at spille badminton i Aulum, er der rig mulighed for dette. Vi spiller mandag, onsdag og torsdag. Man har som udgangspunkt banen til rådighed i en hel time.

Nogle gange skal man selv sætte net op og/eller ned, da der kan være andre sportsgrene der skal bruge hallen. NYT !!!!  Det er vigtigt at pointere, at man skal påbegynde nedtagning af net 10 min. før træningstiden er slut. Dermed bliver der tid til omstilling, oprydning og afspritning/rengøring , således træningen kan startes klokken hel. Det betyder så, at man også kan starte med at spille badminton fra klokken hel.

Har man spillet badminton i den foregående sæson, er man garanteret den samme bane (hvis man er interesseret i det) året efter, med mindre der bliver lavet om i haltiderne. Så kan vi være nødt til at flytte nogle baner til andre tidspunkter.

Prisen for en bane er 1.500 kr. for hele sæsonen, som løber fra september til april. Prisen er uanset om man er 2 eller 4-5 spillere.

Sæson 2020/21 starter 7. september 2020. 

Der bliver ingen ændringer i spilletiderne i år i forhold til sidste år, men som noget nyt, tilbyder vi nu baner om fredagen. Her kan der bookes baner ml. 16-22.

Se nedenfor på banefordelingen hvornår der er ledige baner.

Betaling kan ske til reg. nr: 7617. Kontonr: 1003312 ved tilmelding eller på mobilepay (se nedenfor)
Prisen er stadig 1500 kr. pr. bane.

Har du lyst til at spille badminton i AG Badminton er du mere end velkommen til at kontakte Winnie.

Vi glæder os til at se jer.

MobilePay:

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)