Peter Gade på besøg i Aulum

Peter Gade er en af de mest succesrige danske badmintonspillere gennem tiden. Han er tidligere EM- og VM-medaljevinder og All England guldmedaljevinder. Han har repræsenteret Danmark på de absolut flotteste badmintonscener rundt om i verdenen, og er en utrolig sympatisk og vellidt badmintonspiller.

Senest har Peter Gade startet sit eget Badminton Akademi i Gentofte, og han blev i 2016 optaget i Hall of Fame, hvor kun de allerdygtigste sportspersoner gennem tiden optages.

Peter gennemførte først en super spændende træningslektion med vores ungdomsspillere, hvor han gav en inspirerende demonstration på en spændende træning. Der var både opvarmningsøvelser som fik sveden frem på panden, tekniske slagøvelser samt slagtræning. Træningen sluttede af med, at alle ungdomsspillere spillede 3 dueller hver mod Peter. Det var en svær opgave at vinde en duel mod Peter, men der blev gjort adskillige ihærdige forsøg.

I salen i fritidscenteret fortalte Peter efterfølgende vidt og bredt om sin karriere gennem mange år. Fra ungdomsårene hvor han skulle vælge mellem fodbold og badminton, til sin ungdomstid i badminton hvor karrieren rigtig tog fart. Herefter fortalte han om det at være en superstjerne i international badminton og om sine mange rejser til østen.

Slutteligt skrev Peter autografer og der blev ivrigt taget billeder med den danske badmintonhelt.

AG Badminton vil gerne sige stor tak til alle som deltog i arrangementet.

6. april 2019.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)