Så blev det jul alligevel…
Juleafslutning for Linedance 2023

På Linedance-holdet har vi en skøn tradition med en gennemgående lækker julestemning i alt fra musikken, dansene til påklædning og pakkespil.

Kun Julehits Tilladt!

Når dans holder juleafslutning, så flyder der kun julemusik ud af højtalerne, og det spænder fra Country Christmas til Last Christmas. Julemusik i alle stilarter med lækker rytme. Og hvis du kigger rundt, og du vil se et hav af julesweaters, funklende julekjoler, nissehuer og andet julepynt. Det er en fest for øjnene og bidrager til den muntre stemning!

Dans og Latter

Vores dansere er kendt for deres entusiasme og kreativitet, og til juleafslutningen får alle mulighed for at prøve nogle sjove og anderledes danse. Vi stiller op overfor hinanden og vi danser i rundkreds. Vi griner og hygger – også når det går helt galt med trinene og takten. Det handler ikke om at være perfekt, men om at have det sjovt sammen.

I år dansede vi bl.a. disse tre perler:

Fællesskabets Magi

Efter en sjov omgang dans samles vi om et festligt bord; spiser, deler historier, griner og nyder samværet. Det er her, man virkelig føler fællesskabet og kærligheden i klubben. Men højdepunktet er nu pakkespillet.

Ingen juleafslutning uden pakkespil! Bordet fyldes med pakker, og spændingen stiger. Det er en heftig omgang, hvor hver eneste pakke skifter hænder flere gange inden spillet slutter. Og ikke nok med det, så rykker vi en plads på en 3’er. Det er lettere kaotisk, man alle får pakker, latteren bruser, og højt humør fylder rummet.

Vores juleafslutning hos AG-Dans er mere end bare en fest; det er en hyldest til det fællesskab, vi har skabt, og til glæden ved dansen. Det er en aften, hvor alle aldersgrupper og niveauer mødes i en fælles fejring, og hvor hver enkelt er en del af noget større. Det er her, vi lader julefreden sænke sig, og deler glæden ved livet og dansen med hinanden.

Tak til alle, der var med til at gøre aftenen uforglemmelig! Vi ser frem til det nye år, hvor fødderne igen træder på dansergulvet til masser af linedance hos AG-Dans.

Glædelig jul og godt nytår til alle! 🥰

 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)