Klubbens aktiviteter

Aulum Y’s Men’s Club har en række forskellige aktiviteter for at skaffe midler til uddeling til forskellige foreninger og organisationer, bl.a. Lokal-Håndbogen for Aulum-Haderup, Genbrugsbutik og loppemarked, Dyrskueaktivitet, Fyrretoppeklipning og Julekalendersalg.

Y’s Men’s clubbens største aktiviteter kan ses nederst på siden:

 


Anderæs ved Aulum dyrskue 10. august 2019

Aulum Y´s Men´s Club og FDF Aulum har i år på Aulum Dyrskue en fællesstand, hvor der bl.a. vil være det traditionsrige anderæs, men også bagning og salg af vafler til dyrskuets mange gæster.

”Efter en sommer med både megen sol og også en del regn, har ænderne haft ekstra gode betingelser, er der lagt op til mange spændende løb – og vi ser frem til at ænderne er ekstra ivrige i år” siger Ejvind Dahl fra Aulum Y´s Men`s Club.

Sidste år var der nogle fantastiske race, med flere overraskende vindere. Ænder der fra starten tog det stille og roligt, andre lagde sig på siden, ja – nogle svømmede endda med bagenden forrest –  for til sidst pludselig at sætte en fantastisk spurt ind.

Aulum Y´s Men´s Club starter det nye clubår – nr  42 i rækken – op med deltagelse i aktiviteterne på dyrskuepladsen. Aulum Clubben har mange forskellige aktiviteter så som drift af købmandsgården med genbrugssalg og loppemarked, udgivelse af Lokalhåndbogen, Fyrtoppeklipning, julekalendersalg mv.

”Hver en krone, der tjenes i forbindelse med vore aktiviteter i øvrigt, bliver givet til lokale foreninger  eller  aktiviteter til gavn for børn, unge og ældre i ind- og udland”  fortæller Ejvind Dahl fra Aulum Y´s Men`s Club.

 


 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Det betyder, at det aldrig bliver helt godt, når du klikker rundt herinde - og det er jo ærgerligt! Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

FirefoxFirefox ChromeChrome OperaOpera SafariSafari EdgeEdge