AG fejrer 125-års jubilæum i 2019

5 . oktober 2019 holder AG stor jubilæumsfest og reception i Aulum Hallen for at fejre, at foreningen siden 1894 har sat sit præg på Aulum fritids- og idrætsliv. Hele 125 år er gået og AG har i dag 9 aktive udvalg, 1300 medlemmer og et væld af engagerede og inspirerende frivillige trænere og ledere. Frivillige der laver et fantastisk stykke arbejde og er grundstenen i foreningens drift og succes. Læs mere om AG’s fantastiske historie her på siden.

Igennem hele 2019 vil vi fejrer jubilæet med flere forskellige arrangementer indenfor Gymnastik, Motion & Fitness, Badminton, Tennis, Volleyball, Dans, Løb, Svømning og Discgolf. Du kan læse mere om arrangementerne i aktivitetsoversigten.

Lørdag den 5 . oktober runder vi det hele af med reception samt en stor jubilæumsfest i Aulum Hallen for hele byen. Vi håber på en fantastisk aften med gode snakke, lækkert mad og ikke mindst god musik og gang i dansegulvet.

Billetter til jubilæumsfesten kan købes i Handelsbanken, Aulum. Pris kun 125 kr!
Mere info om festen kan du også finde længere nede på siden.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Det betyder, at det aldrig bliver helt godt, når du klikker rundt herinde - og det er jo ærgerligt! Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

FirefoxFirefox ChromeChrome OperaOpera SafariSafari EdgeEdge