AG fejrer 125-års jubilæum med højt humør og dans

5 . oktober 2019 var 430 glade og feststemte Aulum boere med til den store jubilæumsfest i Aulum Fritidscenter med lækker mad, underholdning med Café Kølbert’s personale under ledelse af Frk. Svennevig, og dans til tonerne fra Ugler i Mosen.

Tak til alle for at tage festhumøret med til jubilæumsfesten. Tak til Aulum Fritidscenter for gode rammer og god mad. Tak til Lions for god og kyndig serveringsstøtte 😊.

Foreningen fejrede at den siden 1894 har sat sit præg på Aulum fritids- og idrætsliv. Hele 125 år er gået og AG har i dag 9 aktive udvalg, 1300 medlemmer og et væld af engagerede og inspirerende frivillige trænere og ledere. Frivillige der laver et fantastisk stykke arbejde og er grundstenen i foreningens drift og succes. Læs mere om AG’s fantastiske historie her på siden.

Herunder er lidt stemningsbilleder fra aftenen 🙂


AG 125-års-reception

Dagen startede med AG reception fra 1100 – 1430, hvor godt 100 personer fra foreningens samarbejdspartnere i Aulum samt nuværende og forhenværende medlemmer var mødt frem. Under ledelse af Foreningskonsulent Jens Peder Kristiansen forløb receptionen med taler fra Formanden Louise Faaborg, tidligere mangeårige formand Harald Nielsen og formanden for Aulum Fritidscenters bestyrelse Jørgen B. Jørgensen samt fremvisning af to film om AG. Den første fra AG 100-års-jubilæum og efterfølgende filmen om AG i dag.

Formanden takkede alle der over årene har bidraget til at AG i dag er den største forening i Aulum og Herning Kommunes 8. største forening. Takken var selvfølgelig også til foreningens nuværende aktive medlemmer, frivillige trænere, ledere og bestyrelsesmedlemmer som yder en uvurderlig indsats for AG.

En særlig stor tak blev gav Louise til Jan Nielsen og Carl Johnsen for det fantastiske og store arbejde de har lagt i produktionen af filmene om AG.

Salg af jubilæums film: AG 100 år og AG 125 år: De to film er samlet på en usb nøgle som laves efter bestilling. AG 100 år varer 50 min og AG 125 år varer 30 min. Pris:125 kr.

Bestilling: kontakt Anita Aaby, Aaby.anita.ag@gmail.com eller 22 46 06 32.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)