September 2019
Den bedste motion er…
…den motion, der bliver til noget.

Måske kender du det med ikke rigtigt at kunne finde den motionsform, som passer dig? Kender du følelsen af at motionen bliver til en pligt frem for en hobby?

Jeg kender følelsen. For jeg har nemlig aldrig været ret god til hverken fodbold, håndbold eller nogen anden sportsgren i øvrigt. Jeg har aldrig følt nogen særlig fornøjelse ved eller afhængighed af at motionere. Jovist – det føles godt bagefter, men det er svært at komme ud ad døren.

Men så startede jeg – ved et tilfælde – med at danse. Gode venner overtalte mig til at tage med, og nu er jeg linedancer på tolvte år.

Hvilken motionsform er bedst?

Cardio? Vægttræning? Svømning? Det enkle svar er vel egentlig, at den motion som bliver til noget, er den bedste motion.

Dans er lidt ligesom når børn leger. De leger ikke, fordi det er sundt – de leger, fordi de bliver grebet af legen. Sådan har jeg det med dans. Jeg bliver grebet af dansen og tænker ikke over, hvor meget jeg faktisk bevæger mig (men det kan min skridttæller til gengæld fortælle mig bagefter!). Motionen bliver til en leg, og det er bl.a. derfor, at jeg har holdt ved dansen i så mange år.

Hvorvidt dans er den perfekte motionsform for dig, ved jeg ikke, men jeg vil gerne give dig muligheden for at finde ud af det. Klik på linket og se hvornår mit næste hold starter.

Læs mere om vores hold og tilmelding her >

Jeg håber vi ses!

Kærlig hilsen Kirsten – passioneret linedance-instruktør

At dans har positiv effekt både på din fysiske og psykiske velvære er ingen hemmelighed. Dansen hjælper dig nemlig til at give slip, til at udfordres og til at glædes. Ifølge en undersøgelse gavner dans både dit mentale helbred, men kan også have en gavnlig effekt på hjernen og motorikken. Læs mere om undersøgelsen samt hvordan dans bruges under kræftbehandling her https://www.krop-fysik.dk/dans-goer-sund-rask-glad/

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)