August 2020
Linedance hos AG-Dans
Torsdag aften er danseaften hos AG, hvilket betyder at AG Dans byder op til linedance. Når man tilmelder sig en sæson hos AG Dans, så kan du frit danse med så meget du har lyst til.

Som udgangspunkt danser vi som ét samlet hold hos AG Dans. Undervisningen er strikket sammen således af vi først på aftenen starter på begynderniveau og stille og roligt arbejder vi os op i sværhedsgrad til let øvet og nogle gange øvet niveau. Der er naturligvis indlagt en pause, så benene kan hvile lidt, og så snakketøjet kan blive motioneret.

Med denne form for undervisning er håbet, at vi kan imødekomme alle dansere uanset erfaring uden at vi skal niveauopdele på hold, og dermed gå på kompromis med det sociale. Nogle vil få lidt flere udfordrende danse end ellers, og men fælles for alle er, at danseaftenen bliver længere og sjovere.

Dig som aldrig har danset linedance før

Er du helt ny og har aldrig prøvet linedance før, så er de første 45 minutter dedikeret til dig. Her er der nemlig kun adgang for nybegyndere. På dette hold bliver der brugt ekstra tid og opmærksomhed på hver enkelt danser, så teknik, trin og grundprincipper indøves. Du opfordres til at blive og danse med hele aftenen – både for øvelsens skyld, men absolut også for det sociale. Efter nytår bliver nybegynderholdet lagt sammen med de øvrige dansere.

Program for en danseaften (cirka-tider):

Kl. 18.15 – 19.00                Nybegynder kursus

Kl. 19.00 – 19.45                Begynder

Kl. 19.45 – 20.05                Pause

Kl. 20.05 – 20.50                Let øvet til øvet

Når nybegynderholdet nedlægges til efter nytår, flyttes holdstart for alle dansere til kl 18.30 (med undervisning til kl. 20.50).

Har du spørgsmål til undervisningen, linedance eller lignende, så kontakt Kirsten Petersen på tlf. 2344 4754 eller kdp@westpack.com

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)