Fælleskabet du ikke vidste du savnede…

Forestil dig en flok mennesker der ligner et sammensurium af noget der ligner forvildede pingviner, stivbenede storke, jazzhøns og yndefulde svaner. Ja, undskyld fuglemetaforerne, men vi er altså ret forskellige.. Midt i det hele står der en person (mig), der ivrigt bladrer gennem et sæt af danseinstruktioner, som en navigationsenhed på speed, og forsøger at få alle til at vende samme vej.

Det lyder som kaos – det ved jeg godt – men midt i alt dette er der en underliggende fornemmelse af samhørighed og glæde. Folk griner sammen, deler mislykkede trin og fejrer de fantastiske øjeblikke, hvor deres fødder faktisk beslutter sig for at samarbejde.

Det bedste ved linedance er dog den ukuelige følelse af fællesskab. Folk af alle aldre og størrelser samles for at træde rundt og glemme alt om hverdagens stress og bekymringer. Det er som at blive medlem af en hemmelig klub, hvor musikken og dansen ender med at overskygge enhver form for selvtvivl. Og selvom trinene nogle gange kan ende i kaos, bliver det aldrig andet end et muntert rod, der får alle til at grine.

Det jeg forsøger at sige, er at uanset hvilken ”fugl” du er, så vil vi rigtigt gerne have dig med på dansegulvet. Jeg plejer at kalde linedance for ANTI-ALENE-IDRÆT fordi det er en meget inkluderende idræt, hvor ALLE er velkomne. Og ja – det er mig på billedet som smilende, men bestemt, forsøger at få dig til at prøve det her linedance-noget af… 😉

Ses vi?

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)