Anti-Alene-Idræt
Hvad har en bogholder, en hjemmehjælper, en marketingnørd og en landmand tilfælles?

Umiddelbart måske ikke ret meget, men det passer ikke. Vi er fælles om samme idræt – nemlig linedance. Og alt det der følger med af latter, sjov, kaffehygge og -snak.

Linedance er en meget inkluderende idræt. Vi mødes på dansegulvet på tværs af alder, profession, fysisk facon og alt muligt andet. Der er flere som er startet hos mig uden at kende nogen på holdet – også fra andre byer. Oplevelsen er at man lynhurtigt kommer ind på holdet. Og det er fordi vi griner sammen, vi lærer sammen og vi hygger sammen.

Det fantastiske ved idræt er at man mødes omkring en aktivitet. Man skal ikke bruge krudt på en hel masse andet end blot at være med. Og hvis man har lyst til at give lidt af sig selv, så kommer fællesskabet helt af sig selv.

Og så er der jo lige det der med linedance…

”Er linedance ikke bare en flok folk som elsker cowboy-stilen, frynser, cowboystøvler og råber yiiha hele tiden?”

Nej! – så enkelt kan det siges. Vi er en blandet flok af helt almindelige mennesker med forskellig musiksmag. Så derfor danser vi til alt muligt forskelligt musik, lige fra de nyeste popnumre til gode gamle klassikere og selvfølgelig også country musik.

”Men kan jeg mon finde ud af det? ”Er det noget for mig?”

Det er svært at sige, men jeg vil gerne invitere dig til at finde ud af det. Sæsonen starter torsdag d. 15/9 med nybegynderkursus kl. 18.15. Du er velkommen til at møde op og prøve det af helt uforpligtende. De første tre torsdage er på husets regning. 😉

Du kan læse mere om hvad linedance er for en størrelse ved at klikke her >

Kærlig hilsen Kirsten – passioneret linedance-instruktør

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)